Много трудно се коментира ситуация, в която логиката отсъства все

...
Много трудно се коментира ситуация, в която логиката отсъства все
Коментари Харесай

Радев: Движим се към политическа гротеска

Много мъчно се разяснява обстановка, в която логиката отсъства от ден на ден. Изказванията на политически водачи в последно време ясно ни демонстрира, че се движим към някаква политическа гротеска. Петков очевидно е не запомнил, че не аз, а той е в коалиция с Борисов и Пеевски. Това съобщи пред журналисти държавният глава, който дружно със брачната половинка си участваха на заключителната вечер на фестивала " Пирин фолк " в Сандански.

Думите на Радев са по повод изявлението на съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, направено през вчерашния ден във връзка бавенето на закона за промени в службите.  " Президентът не изиска промяната на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, сигурен съм, че ще направи същото и за ДАНС, и тук въпросът към ГЕРБ е за какво три месеца не вкарваме този закон за промяната в службите ", сподели Петков.

Той разгласи, че напълно скоро ПП ще внесат искане за промени в службите, само че преди този момент ГЕРБ и Бойко Борисов би трябвало да се дефинират ясно дали са в коалиция с президента или са " за " такива промени. Петков изрази вяра, че в първите дни на септември разговорът с сътрудниците в управлението ще продължи. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР