Много трудно е да разсмееш хората и да не ги

...
Много трудно е да разсмееш хората и да не ги
Коментари Харесай

Стендъп комедиант: Много трудно е да разсмееш хората и да не ги обидиш

Много мъчно е да разсмееш хората и да не ги обидиш. Това сподели стендъп комедиантът Филип в предаването " Един неделен ден по шосето “ на Радио " Фокус “ с водещ Або.

Казва, че е бил доста по-забавен преди да стартира да се занимава със стендъп, което по думите му е постоянно срещан феномен измежду стендъп комедиантите.

" В един миг всичко стартира да се пречупва през призмата на " Аз мога ли да развеселявам аудитория с това, което съм споделил в този момент? “. В множеството случаи все едно си вардя тази част от шегата за когато седна да пиша “, признава той.

По думите му при започване на кариерата на стендъп комедианта е доста елементарно. " Защото ти си събирал, натрупал си житейски опит 20-25 години – излизаш на сцена и няма късмет да не си комичен, в случай че си вложил труд. По-нататък става малко по-трудно, би трябвало да изцеждаш от себе си и става много по-трудоемко. Шегите ми минават най-малко през 20 представления, с цел да станат това, което са, с цел да станат смешни. Всяка нова смешка ми става най-любима, тъй като съм вложил доста свеж труд в нея “, споделя Филип.

Признава, че не гледа стендъп комедианти, тъй като не желае да се повлиява и да подражава на никой. " Това е много постоянно срещан феномен в стендъпа – когато някой гледа, умишлено или не, по-често неумишлено, копира цели смешки. Аз не виждам и сигурно знам, че не е заимствана от някой различен. Гледам само Зайнфелд. “

Казва, че е имал доста по-малко неприятни шоута от средностатистическия комик. " Това ме кара да се усещам хем добре, хем зле, тъй като си мисля, че те предстоят. Имал съм три шоута, които в никакъв случай няма да не помни в живота си, тъй като бяха покруса. И един хеклър, който беше супер скучен. Винаги в една аудитория има човек, който е пристигнал поради жена си и е с тил към сцената, само че от време на време се случва този човек с тил към сцената, нищо че не гледа, да желае да каже нещо. “

Казва, че в никакъв случай не е имал театрална тресчица преди шоу. " За мен е просто да излезеш и да дадеш всичко от себе си сега. По-скоро има адреналин “, сподели той.

Признава, че му е доста мъчно да разсмее хората с черен комизъм по този начин, че да не ги обиди. " Имал съм смешки, с които съм обиждал хора без да желая, тъй като не са били задоволително смешни. Има една съразмерност смешно-черно, която би трябвало да е доста повече смешно и доста малко черно. Ако е доста черна шегата, би трябвало да е супер смешна. Знам, че в тези моменти не е била задоволително смешна, което е моя виновност. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР