Много странно, този кретен, който пиян като талпа два пъти

...
Много странно, този кретен, който пиян като талпа два пъти
Коментари Харесай

Радев за мир? Шествия за мир? Ау, касетъчни бомби? Пияндурника Медведев посече путинофилите у нас

Много необичайно, този глупак, който пийнал като талпа два пъти направи опит да се самоубие, не е ли чул за апелите на българския президент Румен Радев за мир? Не е ли схванал, че през вчерашния ден имаше две шествия за мир в София и Варна? Е, малобройни, само че въпреки всичко дейното мероприятие е отчетено…

 

Защо, бе кандидат-самоубиецо Медведев? Ти се гръмни или се токсини, както към този момент опита, само че за какво обезсърчаваш така и така рехавите редички, които славят и бранят Путин, а също и теб?! Или това е специфична тактичност: Поддържате нашата война против укрите, а вдигате звук до небето за мир. Хитро, а? На кремълските орки дотолкава им стига въображението.

 

Бившият президент и министър председател на Русия Медведев вие, евентуално пийнал, против луната (по " Дуел " на Куприн…) и поради информацията, че Съединени американски щати щели да дават на Украинската войска касетъчни бомби. Пяна им излиза на устата на съветските и нашите путинисти: Това е нечовешко! Спрете се!

 

В тази връзка ТАСС е акредитиран да заяви:

 

Русия използва касетъчни снаряди и ракети от първия ден на „ профилираната военна интервенция “, която целият свят кой знае за какво назовава кървава, нападателна, мръсна война. Аргументът е, че Русия не е подписала интернационалната спогодба за възбрана на тези бомби.

 

И изсипва Путин касетъчен гибелен дъжд над градове и села, над жилищни квартали, детски градини, гари, индустриални обекти, лечебни заведения и университети… Става дума за реактивните системи БМ-27 „ Ураган “ и БМ-30 „ Смерч “. По време на полета от тях се отделя касетната част с по-малки муниции, които се разсейват и покриват огромна повърхност. Част от тях не се взривяват и след това съставляват смъртоносна заплаха за цивилни хора, в това число деца.

 

Много такива бомби бяха открити в жилища и публични здания.

 

Руският боен специалист Василий Сичев признава, че такива бомби Русия изполва от дълго време в Сирия. В Украйна, съгласно него първите сходни са изстреляни в Украйна на 25 февруари 2022 година Тези оръжия са нечовешки, само че нашето управление е сложило цел да се реализира победа непременно и военните извършват това – непременно. С всички средства. Досега държавното управление и военното министерство в Москва не са обсъждали нито един път избиването на мирни поданици на Украйна с касетъчни бомби и ракети. Това е в реда на нещата за тях, счита Сичев.

 

Василий Сичев ще си го получи за тези откровения...

 

Добре де, миротворци, за какво сте съгласни съветската войска да засипва Украйна с касетъчни бомби, а украинците да нямат право да се защитят? При това Украйна и Съединени американски щати също не са подписали Конвенцията за възбрана.

 

Защо не реагирате на изродските нуклеарни закани на Медведев, които той сипе против Украйна, Европа и целия свят от началото на войната?

 

Миротворци лицемерни, за какво не изпратите пощенския Гълъб Донев, да речем, в Кремъл, да изясни на Путин, че би трябвало незабавно да спре да приказва за победа и да премине на вълна мир. И за „ спора “ да му изясни и изобщо за теориите на нашия държавен глава - приятели са. В делегацията включете и пазарджиклията Трендафил Величков, назначен от Радев за регионален шеф, кадър на Румен Петков и Георги Първанов от АБВ. Той е склонен Русия да убива с касетъчни бомби, само че Украйна никога. Днес по бТВ същият се изяви извънредно жалко, което явно е върховен пилотаж за тази категория хора. Такива фрагменти изпратете при Путин, бе гълъби бели, не се хабете в България. Там, на аления площад, на метри от натрупа на Ленин, там се разгърнете. Много ще ви отива. Пък като ви посрещне и други Песков – ехей!...

 

Но вашият идол Путин не желае мир, а жадува да унищожи цяла нация и страна. Което не е доста миротворческо, откъдето и да го погледнете, не знам по какъв начин се връзва с вашата концепция… Всъщност разбирате ли какво ви се приказва? Чували ли сте за обстоятелства и документи, доказващи военни закононарушения и терористични дейности? Да сте научили инцидентно, че през март 141 страни в Организация на обединените нации гласоподаваха Русия да се изтегли от Украйна? Т ова 141 военнолюбиви страни ли са? Знаете ли кои са 7-те миролюбиви страни дали своят вот срещу? Русия, Беларус, Северна Корея, Еритрея, Мали, Никарагуа и Сирия. Запомнете до кои се нареждате. Не се желае доста ум за това. Което ви устройва, нали? Поне по този начин наподобява.

 

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР