Много собственици на жилища се радват на покачването на цените

...
Много собственици на жилища се радват на покачването на цените
Коментари Харесай

Кога заемът за собствен капитал има смисъл? Какво казват експертите

Много притежатели на жилища се радват на покачването на цените на недвижимите парцели през последните няколко години, което спомогна за увеличение на размера на капитала на притежателите на жилища. Понастоящем междинният собственик на ипотека има близо 300 000 щатски $ личен капитал, към 193 000 щатски $ от които е личен капитал, който може да се употребява. Това може да даде на доста притежатели на жилища преференциални благоприятни условия за заемане в тази епоха на висока инфлация.

Това не значи, че заемането против капитала на вашия дом постоянно има смисъл, защото не желаете да поемате повече дълг единствено за поради това. Но има моменти, когато потреблението на капитала на вашия дом може да бъде от изгода, като да вземем за пример когато можете да вземете заем против личния си капитал на по-достъпна рента от някои други източници на финансиране.

И изгодите, които получавате от това, могат да зависят от това по какъв начин получавате достъп до личния си капитал. Една от опциите е да изт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР