Много сме близко до съставяне на правителство. Целта е това

...
Много сме близко до съставяне на правителство. Целта е това
Коментари Харесай

Борисов за записите на Василев: Нечистоплътно!

Много сме близо до сформиране на държавно управление. Целта е това да не се случи, съобщи Бойко Борисов пред публицисти по отношение на записите, които Радостин Василев ще изнесе за ПП-ДБ.

„ То човек да няма телефон в днешно време. Превърнахме се в страна на записите. И тук се връщам, тъй като мен ме записваха по тоалетни, по спални, по какво ли не. Тогава в телешки екстаз изпадаха всички да ме разясняват. Във всяка правова страна нерегламентиран запис не се разяснява “, съобщи Борисов и акцентира, че няма информация по тематиката.

„ Това обслужва доста, доста разнообразни ползи, които не желаят България да се стабилизира “, добави водачът на ГЕРБ.

„ На мястото на Кирил Петков нямаше да разясня. Това е нечистоплътно, не е законно. Вместо да си приказваме по кое време ще довършим бюджета, по кое време ще стартираме промените, ние си приказваме по какъв начин някой е записал нещо. Службите са доста общо разбиране и Петков би трябвало да знае това. Службите полиция ли са, жандармерия, гранична полиция, ДАНС ли е? Има ли мероприятия регламентирани? Това са тежки обвинявания, не може под един знаменател да се поставят “, изясни той.

Борисов бе безапелационен: „ Мария Габриел води договарянията, аз не вземам участие! “

„ Видяхте по какъв начин стопираха да приказват за кюлчета и шкафчета. Целта беше да ме омаскарят, да се срине страната, и в този момент всички виждат за две години какво се случи “, сподели някогашният министър председател. Той отхвърли да разяснява какво се е случило на разпитите, само че показа, че го тормози времето, което е определено, с цел да се проведат – когато се прави държавно управление.

Етикети: Бойко БорисовГЕРБ
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР