< Много скоро стартира новият сезон на риалити предаването Ергенът“ < Вторият ерген

...
<
Много скоро стартира новият сезон на риалити предаването Ергенът“
<
Вторият ерген
Коментари Харесай

Виктория Капитонова издаде: Ето коя дама е победителката в „Ергенът“2

< Много скоро започва новият сезон на риалити предаването „ Ергенът “
< Вторият ерген е много по-различен от първия. Той е знаменит пианист, свирил на съвсем всички огромни подиуми по света. Евгени Генчев е на 33, учил музика в влиятелни университети. Той е радикално друг от първия „ ерген “. Виктор Стоянов бе някогашен гребец и сегашен фитнес инструктор, когато започва сезонът на шоуто.
< Тогава кандидатките за сърцето и ръката му бяха 22, а в този момент 25 моми ще се състезават за заветния пръстен.
< Алекс Гърдева бе на сърце на „ ергена “ Виктор Стоянов, само че в последния миг тя се отхвърли, тъй като бе афектирана, че той не я отбрани от нападките на останалите девойки и на най-коварната й съперничка Виктория Капитонова. Въпреки че рускинята „ издуха “ останалите претендентки и Стоянов й даде пръстена, двамата по този начин и не станаха двойка.
< Сега същата Виктория Капитонова открехна завесата пред почитателите си. Натурализираната инфлуенсърка, която сносно осребрява славата си съобщи, че знае коя мома е избраницата на ерген № 2 Евгени Генчев.
< Тя показа единствено, че вторият ерген се влюбил бясно в нея и след шоуто бил подготвен в действителност да й предложи сърцето, както и да продължат пътя си дружно.
< Засега имената на претендентките се пазят в цялостна загадка. Тиражират се единствено имената на моделката Розмари Фишер, както и на поп фолк певицата Крисия.
< Източник: Лупа.бг
<  
<  
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР