Много скоро Андрю Куомо може да стане герой на филм.

...
Много скоро Андрю Куомо може да стане герой на филм.
Коментари Харесай

Де Ниро готов да изиграе Андрю Куомо

Много скоро Андрю Куомо може да стане воин на филм. Холивудската звезда Робърт Де Ниро ще играе ролята на губернатора на Ню Йорк Андрю Куомо във филм, отразяващ рецесията с ковид, заяви Еtonline.
Поне по този начин излиза от изявата на Де Ниро в The Late Show, когато видимо одобри предлагането на Стивън Колбърт да се превъплъти в облика на Андрю Куомо във филм за продължаващата пандемия на ковид.

" Предполагам, че ще играя Куомо ", съгласи се Де Ниро. " Той прави това, което би трябвало да прави президент. "
Ако не филм, може би камео на финала на сезона в Saturday Night Live. В последна сметка, когато доктор Антъни Фаучи (от Коронавирусната група на Белия дом) разкри, че би желал Брад Пит да го изиграе, SNL направи това да се случи.
Куомо се трансформира в едно от лицата на битката против COVID-19 в Ню Йорк, даже като брат му, Крис Куомо, киойто беше тестван положитебно за ковид,
и Андрю сподели, че се „ тревожи всеки ден “, че може да почине.
Сега Де Ниро единствено хвали губернатора, даже споделя, че може да си фантазира, че Куомо е президент.
" Въпреки че съм за [Джо] Байдън и желая всичко да върви добре с Байдън. Но най-малко имаме човек, който е доста кадърен за авариен вид... Ако нещо би се трансформирало - което, не дай Боже, нищо няма да се промени - прави страхотна работа “, сподели Де Ниро. След това, повтаряйки се, добави: " Той прави това, което всеки президент би трябвало да направи. "
Вижте още:
Робърт Де Ниро още веднъж избухна против Тръмп, назова го " подправен президент " (ВИДЕО)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР