Много ще се радвам, ако по най-бързия начин се състави

...
Много ще се радвам, ако по най-бързия начин се състави
Коментари Харесай

Карадайъ: Явно трябва ДПС да е във властта, за да влезем в Шенген и еврозоната

Много ще се веселя, в случай че по най-бързия метод се сформира държавно управление. И има риск от несъставяне на държавно управление. И в случай че вървим по общоприетата процедура с раздаването на мандатите, има риск това да докара до крах и със законодателната активност. Това сподели президентът Румен Радев по време на срещата си с представители на Движение за права и свободи във връзка със съставянето на постоянен кабинет в границите на 49-ото Народно заседание.

" Българският гласоподавател е умен. След 12-годишното еднолично ръководство в България се основава една и съща конструкция на Народното събрание. Независимо кой е първи или втори, не овластява никого независимо да има болшинство. Още предходния път казахме, че петите ненужни избори ще произведат сходна конструкция на Народно събрание ", отговори Карадайъ.

За наша горделивост участието на България в НАТО и Европейски Съюз се осъществя, когато Движение за права и свободи беше във властта. Явно би трябвало Движение за права и свободи да влезе във властта, с цел да влезем в Шенген и еврозоната, сподели още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР