Много се забавлявах. Истината е, че г-жа Колтуклиева тепърва започва

...
Много се забавлявах. Истината е, че г-жа Колтуклиева тепърва започва
Коментари Харесай

Василев: Имам запис, в който Колтуклиева разказва за Борисов, Пеевски, Гешев и аферата с Иван Костов

" Много се забавлявах. Истината е, че госпожа Колтуклиева занапред стартира да бъде разобличавана след разкритията, които направих ", съобщи в отговор на изказванията ѝ някогашният състезателен министър в студиото на " ЕвроДикоФ ".

" Съвсем скоро аз ще направя допитване още веднъж дали да пусна един прелестен неин запис, близо 20 минутен, в който тя доста добре споделя за връзките си с Бойко Борисов, Делян Пеевски, Гешев, любовната аферта с Иван Костов и доста, доста елементи, които ще ви покажат какъв човек е тя ", продължи Василев.

Той посочи, че става въпрос за аудио запис.

" Никога не сме имали маркетингов шеф на тотото без опит. И апропо маркетинговата тактика на тотализатора докара до там, че той има 27% растеж за петмесечието на предходното ръководство, което бях назначил. 30% и няколко милиона повече за спорта ", сподели още той.

Василев не отхвърли, че познава Александър Тодоров и Венцислав Петков, само че посочи, че те са отлични експерти и не съжалява за избора си за тяхното назначение.

Радостин Василев отхвърли да е сключвал контракти за реклама с трите огромни малките екрани.

" Трите многомилионни контракта са подписани от Любомир Петров ", съобщи някогашният състезателен министър, показвайки документи от подписаните съглашения и акцентира, че договорите са били " заварени " при встъпването му в служба.

По думите му с сходни контракти се купува " медийно успокоение ".

" Въвеждането на ред, сътвори безпорядък в 4-5 федерации, които не желаят да съблюдават разпоредбите. Те са проверявани, откриват се нарушавания при тях. Те са доста пискливи тези федерации и в този момент се радват, че ме няма, тъй като мирът и любовта, които имат с госпожа Лечева ще разрешат по същия метод да се харчи държавен запас, както преди аз да стана министър ", разяснява той връзките си със спортните федерации у нас по време на ръководството му като министър.

Той дефинира градежа на " Арена Бургас " като " безусловно престъпна история ".

" Отстраняването на Пламен Манолов от Национална спортна база, човек, който не бях назначил нищо да ръководи, провокира доста сериозна нервност в избрани кръгове, които си бяха разпарчатосали Национална спортна база и всички парцели ", безапелационен бе Василев.

Той насочи офанзива към настоящия състезателен министър Весела Лечева, че е назначила назад всички остарели фигури от управлението на Национална спортна база.

Василев укори Лечева за назначенията в държавните предприятия " Академика ", Национална спортна база и " Сердика - спортни парцели ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР