Много се радвам, че ще има проверки. Аз не се

...
Много се радвам, че ще има проверки. Аз не се
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Не се съмнявам, че има корумпирани депутати, вижте им костюмите

Много се веселя, че ще има инспекции. Аз не се колебая, че в Народното събрание има мои корумпирани сътрудници. Само им вижте костюмите и обувките. Един костюм, който коства 7-8 хиляди лв., по какъв начин се купува с една депутатска заплата? Това сподели Славчо Атанасов от „ Обединени патриоти ” във връзка новината, че КПКОНПИ ревизира депутати от разнообразни партии.
Оказа се, че Българска социалистическа партия са сезирали комисията за това, че министър председателят Бойко Борисов играе футбол с тениска, на която има рекламни надписи и лого. Твърде необичайно прозвуча Антон Кутев от Българска социалистическа партия: „ Разбрах, че са правили инспекция дори на Делян Пеевски и са открили, че всичко е наред. Така че явно комисията работи по някакъв начин”. „ В края на краищата възможно ли е министър председателят да играе футболен мач с тениска – не е възможно, когато това е реклама”, добави той.

Днес в Народното събрание се закле нов народен представител в редиците на ГЕРБ. Станислав Попов влиза на мястото на Петя Аврамова, която стана районен министър. Днес за пръв път в пленарната зала, откакто беше преустановен мандатът му като министър, пристигна и Ивайло Московски.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР