Много се изписа в последните седмици и месеци за евентуалните

...
Много се изписа в последните седмици и месеци за евентуалните
Коментари Харесай

Нюкасъл се готви за първия си звезден трансфер от Серия А


Много се изписа в последните седмици и месеци за възможните прехвърляния в посока Нюкасъл, откогато арабските милиони потекоха към клуба, само че преди началото на трансферния прозорец няма по какъв начин да забележим реализация на спекулациите. The Athletic обаче е един надеждните източници, които рядко си служат с елементарни клюки, тъй че е забавно да ви предадем, че изданието изпраща Марсело Брозович към „ Сейнт Джеймсис Парк “.

Хърватинът е непрекъсната големина в състава на италианския първенец Интер, откогато през 2015 година дойде от отбора на Динамо Загреб.

29-годишният плеймейкър е един от хората с най-хубави индикатори в разиграването и отнемането на топката в цялата Серия А, само че финансовите проблеми при „ нерадзурите “ може и да се окажат повода той да напусне през януари.

Брозович има контракт единствено до края на актуалната акция, което значи, че италианците ще би трябвало да го продадат неотложно, в случай че не желаят през лятото да си тръгне без пари.



Треньорът на Нюкасъл Еди Хол сигурно ще има много работа, в случай че желае да измъкне „ свраките “ от зоната на изпадащите, а за задачата ще са му нужни още много хора най-малко от равнището на Марсело Брозович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР