Много се говори за това как американците се чувстват зле

...
Много се говори за това как американците се чувстват зле
Коментари Харесай

Изненада: американците започват да се чувстват по-добре за икономиката и инфлацията

Много се приказва за това по какъв начин американците се усещат зле за положението на стопанската система, макар че съгласно доста широкообхватни статистически ограничения нещата са много положителни.

Изглежда, че това известие е потънало до известна степен, защото необятно проследеното четене на потребителското мнение скочи през декември и постави завършек на четиримесечна поредност от спадове.

Мичиганският университет заяви в петък, че неговият показател на потребителското въодушевление е скочил с 13% до 69,4, защото хората са станали по-малко обезпокоени от инфлацията и по-оптимистично настроени по редица въпроси. Това освен постави завършек на спада, само че обърна спада, с цел да върне показателя на настроението там, където беше през август.

Куинси Кросби, основен световен пълководец за LPL Financial, написа, че показанията демонстрират " по-оптимистична визия за икономическите условия, което допуска, че съчетано с по-силен от упования доклад за заплатите, оказва помощ да се затвърди р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР