Много се е изписало за това как и защо мъжете

...
Много се е изписало за това как и защо мъжете
Коментари Харесай

3 неща, заради които жените винаги ще късат с мъжете

Много се е изписало за това по какъв начин и за какво мъжете напущат половинките си. Какви са верните подходи това да не се случва или, в случай че се е случило, по какъв начин да го изправим? AIA.BG събра трите съществени аргументи, заради които дамите напущат мъжете.

Когато стане въпрос за нашите условия, първото, което изниква в съзнанието на множеството хора е, че дамите желаят доста и паралелно с това май не знаят какво желаят. Дали? Толкова неуравновесени и алчни ли сме, колкото всеобщо се счита? Отговорът изрично е негативен.

Просто човек рядко позволява простите неща като съществена причина и дълбае в несъществуващи стремежи и мисли. Защото, в действителност дамите не желаят толкоз доста! Когато обичат, те обичат с цялото си сърце и са подготвени на всичко за своята обич. Но не и, в случай че са на разположение ето тези 3 фактора. Заради тях, рано или късно, всяка жена ще приключи връзката си!

Ограниченията

Това, че тя ти подарява любовта си, не значи, че и волята ѝ ти принадлежи. Мъжете постоянно одобряват половинката си като благосъстоятелност, с която по право могат да се разпореждат. Не се виждай с тази, стой цигарите, няма да обличаш толкоз къса пола, боядисай си косата черна, тъй като не обичам блондинки… И ред сходни „ може “, „ не може “, „ недей “, „ направи”. Не става по този начин! Или най-малко не за дълго, тъй като тя напълно скоро ще усети, че се задушава. И безспорно ще потърси чист въздух.

Приемането за даденост

Момчета, нищо не е постоянно, нищо не ви се поставя, никой не ви е задължен да се грижи за вас и да ви обича до края на живота си. Няма такива работи. За любовта човек би трябвало да се бори всекидневно. Започне ли да подценява грижите за нея, тя просто увяхва. Точно като красивото цвете, което радва с цветовете си, само че умира, в случай че не го поливаш постоянно. Не обичате цветя? Тогава не ги взимайте у дома!

Застоят

Както всяко нещо в този живот, връзката също би трябвало да се развива. Или най-малкото – да бъде забавна. Не може да вървиш 5 години с едно момиче и още да се чудиш дали да заживееш с нея. Или го искаш, или не. Ако не го искаш, не ѝ губи времето! Другият главен проблем при застоя е, че тя не се усеща мечтана. А това е главен фактор да я задържиш. И не става въпрос единствено за романтика, много мацки не си падат по такива неща. Говорим за способността да накараш партньорката си да се усеща единствена и неповторима за теб. А това няма по какъв начин да се случи, в случай че я сравняваш, в случай че намираш концепциите ѝ за общото ви време за глупави, в случай че не искаш връзките ви да вървят напред.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР