Много се е изписало и изговорило за идеалната симбиоза между

...
Много се е изписало и изговорило за идеалната симбиоза между
Коментари Харесай

Ето от коя зодия е идеалната съпруга

Много се е изписало и изговорило за идеалната симбиоза сред зодиакалните знаци. Кой с кого си подхожда, кой с кого – не. На кои двойки им е писано да са дружно и кои в никакъв случай няма да се схванат. Ето обаче и какви са плюсовете и минусите на брачната половинка, съгласно зодията ѝ. Овен
Няма “Не искам”
Това е дамата съперница. Играете на джаги или билярд? Е, явно е, че тя го може по-добре от вас! Няма да спи и ще мине през огън, единствено и единствено да ви го потвърди. Тя е играч, мощна жена. Слабаци всякакви, пък въпреки и чувствителни и артистични, не са й по размер. За да сте мъжът до дамата Овен, би трябвало да сте комбиниране сред Чък Норис и Ганди – единствено подобен невиждан воин може да изтърпи всекидневния миниапокалипсис от общуването с нея. Разбираемо е, че в случай че откри подобен необичаен образец, тя незабавно ще му надене хомота. И няма “Не желая!”

Телец
Умее да стимулира
Тя обича да стимулира хората. Да вземе едно нищо и от него да направи заслужен мъж. Не й трябват мощни мъжкари, които да се пробват да я командват, нито красавци, след които непрестанно да се мотаят всякакви въртиопашки. От мухльото, който е избрала за брачен партньор, се изисква единствено да е дисциплиниран. Ако му каже “Отивай на работа”, да потегля. Ако му подреди да договаря за по-висока заплата – да тича! Иначе ще му мели на главата, ще го изнудва и манипулира, до момента в който не получи това, което желае – мъж с кариера и добра заплата.

Близнаци
Щастливата жена
Жените, родени под този знак, са като огледало за брачна половинка си. Има дами, до които всеки мъж се трансформира в рицар в блестящи доспехи. Има други, които те карат да се чувстваш безличие. А има и дами Близнаци. Те те виждат без никакви украси, ореоли и видоизменения. И не се свенят да ти го кажат. В прав текст, с доста думи, във връзка и без мотив. Затова се твърди, че от редовете на Близнаците излизат най-щастливите съпруги. Защото мъжете, които се женят за тях, нормално са ужасно положителни хора. Всъщност, същински светци.

Рак
Идеална във всяко отношение
Жената Рак е идеалната брачна половинка. Няма да ви е елементарно да я прилъжете, тъй като е доста придирчива към бъдещия си сътрудник. Все отново избира го за вовеки веков и амин! Но съумеете ли да я прилъжете, ще разберете какъв щастливец сте. Тя е интелигентна, красива, безупречна стопанка. Всичко в къщата й свети! Готви божествено. Невероятна майка е. Уважава и цени роднините на мъжа си. Винаги го поддържа, даже когато не е прав. Но това го прави, тъй като фамилията е най-важното! Най-важното, ясно ли е?! Хайде да не си обясняваме къде зимуват Раците.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества

Лъв
Трябва да сте принц
Лъвицата е кралска персона. За да се ожените за нея, би трябвало да сте най-малко принц или петролен шейх и да можете да обезпечите всичките й потребности начаса и без мрънкане. Но и след сватбата няма да имате покой. Всеки ден ще би трябвало да завоювате популярност и нови територии в името на своята кралица. Не й се мотайте в краката, а действайте! И да не се пробвате да я засенчите. В едно семейство всеки би трябвало да си знае ролята: Лъвицата – да свети с цялата си хубост, вие – да работите неуморно, с цел да има тя всичко належащо да лъска ореола си.

Дева
И другар, и жена
Девата е интелигентна жена. Дяволски интелигентна! Всичко схваща, няма потребност да й се изяснява. Затова не се и опитвайте. С нея може да разговаряте на всевъзможни тематики – ще ви разбере и ще ви даде умен съвет. Тя ще бъде и ваша брачна половинка, и ваша държанка, и ваш другар. Може би по тази причина мъжете на Девите си нямат други другари! Малко тъжно им става, че няма на кого да се оплачат, когато тяхната я заловен братята и се държи като ужилена от стършел. Но това трае не повече от няколко дни, пък и по-късно, като една интелигентна жена, Девата постоянно се извинява.

Везни
Духът на домашния уют
Жената Везни е като котка – тя е блага, красива и очарователна глезана. Но във връзка с бита е изцяло безполезна и непригодна. Това малко нервира, само че пък въпреки това – какъв би бил един дом без мъркаща писана? Е, би трябвало да й се угажда, да се хвали, гали и ухажва. Да й купувате красиви неща, да я носите на ръце и да й отстъпвате три четвърти от леглото. Иначе ще се обиди, ще се врътне и ще си отиде. И тогава няма да има смисъл да я питате какво не е наред. Какво би могла да ви каже една Везна? Може би: “Ох, ами всичко…”

Скорпион
Мачкай и владей
Жената Скорпион е зла мощ. Вещица. Неустоимо обаятелна, само че магьосница. И без пресилване! Тя може да си вземе който и да е за мъж, тъй като след това ще му измагьоса и разум, и хубост, и популярност, и родословие, и качества. А всички околни ще му завиждат, тъй като брачната половинка му е интелигентна, полова и магнетична. Тя е идеалът за жена. А брачният партньор на Скорпионката, даже и да не желае, също би трябвало да е на равнище. И непредпазливо става проницателен, рисков и готин. Като човек, закален в брака с това страшилище, чийто главен житейски принцип е “мачкай и владей”, той няма различен избор.

Стрелец
Тъй правилно, скъпа!
Тя ще е до вас и в стихия, и в огън, и в престрелка с наркомафията. Би се скрила зад тила на мъжа си единствено с цел да му подава патроните. А в случай че сте й брачен партньор, ще ви трябват патрони. Първо, с цел да отстрелвате съперниците. И второ, с цел да се защитавате при фамилни свади. Макар че яхне ли метлата, тя се трансформира в естествено злополучие и бронебойни патрони за нея няма открити. В такива моменти ще ви избави единствено високо вдигнато бяло знаме, съпроводено с печален вик: “Тъй правилно, скъпа! Виновен съм, а ти си права. За всичко си права!”

Козирог
Дяла своя Пинокио с брадвата
Те са дами с правила. Знаят какъв би трябвало да бъде един брак и не биха отстъпили и на йота от този блян. По тази причина една същинска жена Козирог не би се омъжила за който и да е по някакви глупави аргументи като обич или зачеване. Тя е наясно, че бракът е успешен единствено когато съпрузите са омесени от едно тесто. Има един дребен проблем – Козирогът в действителност не е от никакво тесто, те са от желязно дърво. Така че хване ли един мъж в ръчичките си, тя ще издяла от него идеалния Пинокио, в случай че се постанова и с брадвата.

Водолей
Животът не е отегчителен
Жената Водолей се развлича заран на закуска с уравнения с пет незнайни. Щом се поразсъни, разсъждава известно време върху актуалните метафизичен хрумвания, съпоставени с тези на предишните два века. После минава през квантовата механика, която, както самите й основатели настояват, е изцяло неразбираема. Към ранния следобяд стартира да прави проекти за бъдещи светли дела… И по този начин до вечерта. Не че не може да откри време да наготви, подреди и почисти. Просто счита, че животът е прекомерно къс, с цел да се занимава с такива банални неща.

Риби
Краси дома
Жената Риби е актриса. Мъжът й в никакъв случай не знае защо си мисли, нито с какво се занимава по през целия ден. Той и няма време да се чуди, тъй като му се постанова да блъска с кирки в каменоломната, да проектира машини, да работи като нощен надзирател и в почивките да дава частни уроци по солфеж, с цел да изкарва задоволително пари за охолството на брачната половинка. Неговата Риба ще скучае у дома, по тази причина като се прибере, той би трябвало да я забавлява и да й бърше сълзите, когато изпадне в самосъжаление. А каква е ролята на Рибата в този брак? О, най-сложната – да краси дома!

Източник: диана.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР