Много съвети са изписани относно секса и как да бъде

...
Много съвети са изписани относно секса и как да бъде
Коментари Харесай

Съвети за жени как да постигнат изумителен секс

Много препоръки са изписани по отношение на секса и по какъв начин да бъде паметен, само че най-важните от тях, които е мощно целесъобразно да съблюдават дамите, им подсигуряват в действителност страховит резултат. Ето кои са те:

1. Правете секс, единствено когато в действителност желаете

Когато сте преяли, а някой ви бута още храна в устата, не е по никакъв начин прелестно, нали. Същото е и със секса. Ако ще го вършиме по табиет, обвързване или поради някаква друга причина, друга от същинското предпочитание, той няма по какъв начин да бъде приемлив. Но въпреки това, не забравяйте, че от време на време апетитът идва с яденето. Така че, въпреки всичко, можете да дадете късмет на интимните милувки да се случат. Но в случай че след първите минути не почувствате въпросното предпочитание, то има и други приятни неща, които можете да вършиме с вашия сътрудник.

2. Не подценявайте ароматите

Още античните египтяни са знаели ролята на сетивното усещане. Фините аромати на цветя или подправки основават една доста специфична атмосфера, която оказва помощ на сътрудниците да се отделят от нервното всекидневие и да се посветят изцяло един на различен. Заложете на подобаващи аромати като шоколад, ванилия, канела или иланг-иланг.

3. Не бързайте

Според японските гейши бързите и внезапни придвижвания са зложелател на половото наслаждение. Или най-малко първоначално. Те споделят, че би трябвало да се движим гладко, нежно, да се целуваме и галим, преди същинската част. Сексолозите изцяло ги поддържат, обаче и с обстоятелства – съгласно статистиките, на една жена са нужни най-малко 15 минути любовна игра, с цел да доближи елементарно и бързо до оргазъм.

4. Бъдете наясно какво желаете

Джон Грей, създател на бестселъри по отношение на връзките сред мъжете и дамите, споделя, че в доста случаи ние предизвикваме секса, без да сме наясно какво тъкмо желаеме. Според него би трябвало да има откровено другарство, шерване на половите стремежи сред сътрудниците, само че преди този момент вие би трябвало да сте наясно какво тъкмо ви харесва.

5. Различни пози

Древна китайска мисъл за любовта гласи „ Никога не правете обич в едно и също състояние в продължение на две поредни нощи “. Не единствено, че ще ви стане скучно, само че в случай че тялото ви е в една и съща поза, сетивността на нервните окончания понижава. Затова експертите поучават постоянно да опитвам с нови пози.

6. Подходяща светлина

Най-известният любовен гид Кама Сутра поучава да не вършим секс нито на прекомерно ярко, нито на прекомерно мрачно. Светлината би трябвало да е мека, приглушена и най-добре нейният източник да са свещите. Защото с потрепващият си пламък те основават страхотна еротика, дамата се усеща по-секси, а мъжът е по-нежно надъхан.

7. Душ преди и/или след секса

Според Тантра, няма нищо, което да носи повече полов заряд за сътрудниците като това да вземат дружно душ преди секса. И нищо не носи такава сантиментална непосредственост като това да вземат душ след секса. Водата отмива всички отрицателни въздействия посред им и даже сплотявала връзката и любовта им.

8. Дразнете го

Това е неофициалното мото на тангото. И не инцидентно в нито един танц няма толкоз мощна пристрастеност, както при него. Затова можете да заложите на СМС флирт - да изпратите известие " Не нося бельо… “, да вземем за пример. Или, когато сте дружно, най-неочаквано, само че нежно да го целунете по ухото, а по-късно да се отдръпнете, поучава beu.bg. Изобщо, оставете фантазията си да работи. Истината е, че всяка жена знае по какъв начин да „ нервира “ полово мъжете. Просто би трябвало по-често да го прави.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР