Много съм емоционален и ми писна да рева. Счупих се

...
Много съм емоционален и ми писна да рева. Счупих се
Коментари Харесай

Зоран Петровски победи в Сървайвър: Когато тръгвах за Филипините, не знаех дали ще запазя семейството си

" Много съм прочувствен и ми писна да плача. Счупих се от реване, пред цяла страна си изревах душата, не ми е доста прелестно. " - описа в " Преди обед " по БТВ снощният победител от  " Сървайвър: Скритият кумир "  Зоран Петровски.

" Не се зарадвах за успеха. Играх с доста готини хора и като завоювах, имаше хора, които изгубиха. Казах, че съм обезпокоен, и за това не се веселя, само че аз доста уважавах тези хора. Постъпих непоносимо, гадно, егоистино, взех решение да си играя моята игра. 

Аз съм 21 години в България и каквото и да съм тръгнал да върша, най-близките хора са ме предавали. Аз бях квалифициран да съм стратегически състезател, само че вътре се сближих с доста от играчите. 

Когато тръгвах, не бях в най-хубави връзки със фамилията си. 21 години съм в България и имам прелестен живот, само че всичко стана рутина и станах незанимателен за най-любимите ми хора. 10 години върша едно и също, макар че нямам два идентични работни дни. Получиха се драми, желаех да отида някъде, тогава ориста ми отвори опция и споделих, че няма да ме има два месеца. Имаше риск да не заваря фамилията си като се върна, и за това ми беше доста прочувствено с писмото, което получих от тях, че ме чакат, аз не знаех те дали са у дома. " - показа страстите си той пред феновете. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР