Много съм доволен от представянето, това е в посоката, в

...
Много съм доволен от представянето, това е в посоката, в
Коментари Харесай

Ел Маестро след победата на ЦСКА София: Доминирахме изцяло, направихме добър мач

Много съм удовлетворен от представянето, това е в посоката, в която желая да играем. На другия тим му беше доста мъчно да премине центъра, тъй че явно направихме добър мач. Имахме 14 дни да работим и да подобрим всички аспекти на играта си, физически сме малко по-добре, футболистите схващат малко по-добре моите хрумвания. Доминирахме напълно, можехме да вкараме три или четири гола, само че вкарахме единствено два, вратарят им беше най-хубавият им състезател. Това съобщи треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро след успеха над ЦСКА 1948 с 2:0 вкъщи в мач от деветия кръг на Първа лига.

" Винаги имах вяра, че ще станем добър тим, просто изисква несъмнено време. Това е развой, всяка победа ни дава повече убеденост и религия в това, което вършим. Следващият мач е доста комплициран, само че малко по малко, с всяка победа се надявам да се катерим нагоре в класирането и да бъдем там, където заслужаваме ", добави Ел Маестро след триумфа.

" Следващата стъпка е да демонстрираме този интензитет и това предпочитание всяка седмица, което не значи, че печелим всеки мач, само че ще спечелим множеството от тях ", добави наставникът на ЦСКА.

Той разяснява и идния дуел с Ботев Пд. Столичани гостуват в Пловдив на 22 септември от 20:00 ч.

" Очаква ни доста сложен мач против Ботев Пловдив, видях доста проведен и стилен тим против Лудогорец. Видях промени и усъвършенствания с новия треньор, те към този момент са сериозен тим, който е в добра серия от резултати ", сподели още треньорът на " армейците ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР