Много съжалявам за раздялата с Хриси. Аз съм много импулсивна

...
Много съжалявам за раздялата с Хриси. Аз съм много импулсивна
Коментари Харесай

Светлана за раздялата с Гущеров: Съжалявам много, исках просто да го ядосам


„ Много скърбя за раздялата с Хриси. Аз съм доста импулсивна и не премислям нещата. Ядосвам се за дребни неща и ги трансформирам в огромен проблем. Имахме леко недоразумение и знаех, че по този начин ще го предизвиквам. Свикнала съм всичко да става по моето и тогава неговият отвод ме ядоса. Всъщност ядосах се по тази причина, че той повярва на мен и с поста си в Инстаграм взех решение да го предизвиквам. “

Така завоалирано и даже леко несъответстващо Светлана Гущерова изясни раздялата с мъжа си Християн Гущеров това лято, написа. Тогава в прочувствен пост в обществените мрежи плеймейтката заяви, че към този момент не е по отношение на милионерския наследник, наричайки го лъжец.

„ Никога не се доверявайте сляпо на мъже. Те могат да ви изоставят без облекла, храна, да ви вкарат в задължения към лихвари, без да се грижат за децата ви. Искам да ви опиша за моя личен опит с подобен лъжец и за последствията от това, че живях с него, както и за задълженията, които той натрупа “, откровена бе Светлана в мрежата преди по-малко от 4 месеца.

Този уикенд Гущерова запя друга ария в предаването „ Животът по автентичен случай “, където бе поканена дружно с Християн. По думите й постът й е бил елементарен прочувствен изблик, предизвикан от лека свада със брачна половинка й.

Леката „ свада “ продължи повече от месец, през който двамата бяха разграничени, само че в последна сметка още веднъж заживяха дружно.

Още тогава се заприказва, че причина за раздялата са били големи задължения, които Хриси е натрупал към лихвари от хазарт. „ Никога през живота си не съм стъпвал в казино. Не запознат съм хазарт, за мен това е грях “, кълнеше се пред водещата Алекс Сърчаджиева милионерският наследник.

Двамата обаче не отвориха и дума по отношение на слуховете, че са изгубили големия дворец, в който живееха, и през днешния ден дружно с четирите си деца обитават в дребна квартира в столицата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР