Много са съветите, които e дала на хората през дългия

...
Много са съветите, които e дала на хората през дългия
Коментари Харесай

15 безценни съвета на Баба Ванга: За великата пророчица не съществува пълно щастие

Много са препоръките, които e дала на хората през дългия си заслужен живот пророчицата Баба Ванга! По-долу ще се постараем да обобщим някои от тях: 1) Не мислете, че може да постигнете „ цялостно благополучие “ – самата природа на индивида, съчетал в себе си и положително и зло, го изключва! 2) Не може да купите с пари нито обич, нито здраве! 3) Не ламтете за благосъстояние и лукс, с цел да се радвате откровено на деца, родственици и другари! 4) Не трупайте благосъстояние, тъй като най-често не ще можете да го употребявате и евентуално различен ще обере плодовете на труда ви! 5) Парите не би трябвало да са самоцел, а единствено средство за живот – по тази причина използвайте ги всекидневно без страдание!

6) Не се плашете от компликациите – те са неизбежни и съпровождат всички – както небогати, по този начин и богати! 7)
Стремете се към примирение, с цел да не се окажете най-после в „ прегръдките на злото “! 8) Намерете си работа, която ви е „ по сърце “ и тогава триумфите няма да закъснеят! 9) Възприемайте страданието, което преживявате като възмездие за сторени неправди или провинения! 10) Грижете се повече за своите деца, възпитавайте ги всекидневно и показвайте какъв брой ги обичате – те ще ви се отплатят на „ остарели години “!
11) Уважавайте и обичайте колегата си в фамилията – това е значително належащо за душевното равновесие в него!

12) Не хитрувайте – не може да надхитрите ориста си; не лъжете – на лъжата „ краката са къси “, не крадете, тъй като „ който краде, за здраве ще плаче… “ и в никакъв случай не забравяйте, че и рано или късно ви чака отмъщение за стореното! 13) Не се мъчете да обяснявате на тези „ самовлюбени вещомани “, които не се интересуват от близките и ламтят само за благосъстояние и популярност, че животът им е запустял и минава на вятъра, по този начин нерадостната орис не ще ги отмине! 14) Помнете, че великите каузи се творят заран и денем, само че не и вечер или през нощта! 15) Не искайте доста, тъй като не ще можете да му платите цената!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР