Много родители биха искали да облекат децата си по последна

...
Много родители биха искали да облекат децата си по последна
Коментари Харесай

„Гардеробът на тригодишната ми дъщеря струва 10 000 британски лири – тя обожава Dior и Burberry“

Много родители биха желали да облекат децата си по последна мода – само че евентуално не са ги купили Дрехи на стойност £10 000.

Но една майка, захласната от модата, в действителност не може да се свърже, защото е купила на щерка си блестяща сбирка от дизайнерски дрехи, в това число чанти на Dior и рокли на Burberry – макар обстоятелството, че Аная Амийн е просто на три години. Нейната майка Лорел, на 30 години, призна, че е трябвало да понижи личния си разкош, с цел да похарчи толкоз сериозна сума за дребното дете.

Тя показа, че към този момент не си оправя ноктите, или нейните снадки за коса, само че споделя, че си " коства " да я видиш " толкоз сладка в тоалетите си ". Лорел сподели, че не се тормози от хората, които я съдят онлайн, че харчи толкоз доста, тъй като има вяра, че „ всяко пени си коства “.

Майката от Базилдън в Есекс стартира да купува огромни марки за бебето си едвам на шест месеца и първият й дизайнерски продукт беше гащеризон Burberry. Лорел постоянно е мечтала да може да купува хубави неща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР