Много развълнуван и вдъхновен от красотата на млад мъж, Азис

...
Много развълнуван и вдъхновен от красотата на млад мъж, Азис
Коментари Харесай

Азис награби непознат мъж, Жоро Игнатов се заяде с него

Много разчувствуван и въодушевен от хубостта на млад мъж, Азис написа дълъг статус във Facebook. В него той споделя за среща в клуб с обекта на удивление. Ето какво написа фолк легендата за случката:

“Погледнах го. Седеше против мен. Очите ни се засякоха. Аз черен, той като воин от филм на “Марвел ". Бял, хубав, древен някак. Само ангелските криле ги беше оставил някъде, несъмнено с цел да не основава суматоха. Не можах да откъсна очи от него! Толкова мощно желаех да го покажа на околните си. Да споделя…

За първи път в живота си желаех да се фотографирам с някого! Не събрах храброст. Исках да го пипна, най-малко по косата. Мислех, че одеве е кацнал от Норвегия или Исландия или не знам от къде ".

Въпреки, че не е събрал храброст да приказва с “ангела ", който срещнал в клуба, Азис го видял още веднъж единствено ден по-късно. По подигравка на ориста той го срещнал на идващото място, в което се канил да пее. Оказало се, че светлият мъж не е скандинавец, а чист българин.

“Проговори на чист български, споделя се Крис и е оператор. Работи с клуба. Е, пипнах му косата, че и другари станахме даже ", разказа щастливият Азис.

Под поста му заваляха мнения. Първи измежду тях беше репортера на " Съдебен спор “ Жоро Игнатов.

" Като реклама на Бенетон сте “, написа той.

Други почитатели допуснаха, че обстановката в действителност може да ескалира като за предаването на Нана.

" Искам да пипна теб приятелю, че ми липсваш някак си. Той е доста забавен, само че ще се слее с белите ми чаршафи “, написа Анита Мейзер.

" Пижо и Пенда. Красива мартеничка сте! “

" Харизма. И двамата! “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР