Много производители на автомобили обграждат клиентите си с високоговорители, за

...
Много производители на автомобили обграждат клиентите си с високоговорители, за
Коментари Харесай

Новият Range Rover Sport SV – да пътуваш в ритъм

Много производители на коли обкръжават клиентите си с високоговорители, с цел да основат поглъщащ тон, само че Jaguar Land Rover (JLR) прави крачка напред, решавайки, че седалката също може да играе значима роля във връзка с аудио преживяването по време на път.

Новият Range Rover Sport SV Edition One на компанията, оповестява Engadget, включва основана на технологията Subpac система Body and Soul Seat (BASS), чиито мембрани и преобразуватели на звука, инсталирани на облегалката за глава, обезпечават тактилна противоположна връзка в отговор на по-ниските честоти в музиката ви. По различен метод казано, без значение дали сте водач, или пасажер, ще усещате ритъма на песента, която слушате.

Платформата добавя аудиосистемата Meridian с 29 високоговорителя на Range Rover Sport, която към този момент разполага със субуфер, само че това не е всичко. От Jaguar Land Rover и Subpac настояват също по този начин, че вибрациите усъвършенстват здравословното положение на човек посредством шест уелнес стратегии.

Компаниите цитират подкрепено от JLR изследване, съгласно което BASS може да ви помогне да се отпуснете и да намалите напрежението, като усили променливостта на сърдечния ви темп.

Технологията Subpac

Колкото и добре да работи тази седалка, тя е единствено началото за Subpac – „ патентована платформа за тактилно аудио, която съчетава хардуер, програмен продукт и усъвършенствани материали, с цел да обезпечи надълбоко потапяне и нюансиран бас с доста по-голяма резолюция и обсег от обичайните високоговорители и слушалки “.

Компанията предлага своята система на киносалони, музикални продуценти, основатели на VR симулации и геймъри и разполага с платформа Flow, която обезпечава трептения в седалки и носими устройства.

Subpac се надява да навлезе също по този начин в сферите на авиацията и здравните услуги.

 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР