Много преди да почине, Георги Софкин се е отдалечил от

...
Много преди да почине, Георги Софкин се е отдалечил от
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Софкин се отдалечил от малките хора, много преди да умре!

Много преди да почине, Георги Софкин се е отдалечил от асоциацията за дребни хора, на която беше ръководител.

Дребосъкът станал прочут от медиите и почнал да си движи свои работи, вместо да се занимава с дребните проблеми на хората с невисок растеж.

Lupa.bg се свърза с асоциацията и от там ни увериха, че от доста от дълго време двете страни не са в никакви взаимоотношения, те даже нямаха информация за трагичния случай със Софкин и че той е умрял.

Междувременно от полицията в Стара Загора настойчиво отхвърлят да дадат каквито и да е детайлности по какъв начин тъкмо е умрял дребният човек.

Заради неналичието на информация в Стара Загора започнаха да шушукат, че става дума за престъпно закононарушения, в което е забъркана известна персона. Говори се, че Софкин е хвърлен от балкон на смешка, само че тази информация към момента не е доказана от никой.

Преди два дни мъжът е бил докаран в интензивното поделение с рана на главата в кома, от която по този начин и не съумял да излезе. Имал е тежка черепно-мозъчна контузия. 

Цели два дни информация за случая липсва, при позвъняване на Lupa.bg в полицията на Стара Загора от там изрично ни бе декларирано, че няма по какъв начин да кажат на никой по какъв начин тъкмо е умрял дребосъкът. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР