Много по-важно от евроизборите е това, което се случва за

...
Много по-важно от евроизборите е това, което се случва за
Коментари Харесай

Психиатър: Борисов отстрани Цветанов унизително и отмъстително

Много по-важно от евроизборите е това, което се случва за вътрешно прилагане. Бойко Борисов трансформира фасона на ГЕРБ. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ психиатърът и политически анализатор доктор Николай Михайлов.

Можем да дефинираме тези избори като процедура по сменяне на фасона. Иначе, в случай че Борисов би вързал някакви магарета, както се изрази, те биха би ли определени за евродепутати поради личната му личност – това е правилно до някаква степен. Но в този момент протича основен, спешен стадий в партията. Казват, че той взема назад партията си от Цветанов. Той беше някакъв доморасъл Фуше на Наполеон. Той е ценител на секрети, участник е в непубликуеми прицедури. Мисля си, че репликата на Цветанов "Мен няма кой да ме накаже " е способна да пречупи водач като Борисов, тъй като това е очевидно предизвикателство. С това той споделя "Аз съм на върха или в случай че не съм, съм до този, който няма да посмее да ми посегне ". По тази причина, когато Цветанов беше дисквалифициран, това стана с детайл на оскърбление даже. Борисов желае да се разчуе, че той го отстранява безогледно, съвсем отмъстително. Така той оповестява доста значимо на личната си аудитория – ГЕРБ влиза в нов режим, свободен от Цветанов, само че стартира една очистителна процедура, съобщи доктор Михайлов.

Цветанов си отива и това е еидн прекрасен детайл на политическата деварваризация. Цветан Цветанов не беше положително наличие на политическата сцена, добави той.

Той разяснява и процесите вляво. Кампанията на Българска социалистическа партия не беше добре премислена и истеризирана от Корнелия Нинова. Тя и Елена Йончева оповестиха този режим за фундаментално подкупен и споделиха, че той ще бъде тотално изобличен. Нищо не се получи от това, нямаше трагичен и шоков детайл, всичко това увисна. В това стълкновение липсваше политиката, нямаше оферта за развиването на страната. Сега Нинова води война на няколко фронта, единият от които е доста злобен – дисквалифицирани от нея лица, опитни политици. Те знаят доста и претърпяват Нинова като лице, което е малко или повече инцидентно за Българска социалистическа партия. Сега те ѝ търсят главата и ще дават стълкновение на живот и гибел. Мисля, че Нинова ще се възпроизведе като водач на партията посредством низините, посредством членската маса, само че това не взема решение нейния лидерски въпрос, защото единствено след няколко месеца тя ще би трябвало да изведе тази неизлекувана партия на локалните избори, сподели още доктор Николай Михайлов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР