Много пиян бургазлия предизвика невиждан екшън в ж.к."Славейков", пише "Флагман".

...
Много пиян бургазлия предизвика невиждан екшън в ж.к."Славейков", пише "Флагман".
Коментари Харесай

Екшън в Бургас: Пияният на кирка Драган плаши с пистолет двама мъже

Много пийнал бургазлия провокира невъобразим екшън в ж.к. "Славейков ", написа "Флагман ".

Пред блок 20, тази заран към 1:30 часа, е зародил спор сред трима бургазлии - на 30, 44 и 48 години.

Те дълго време се карали пред вход 8, до момента в който в един миг 48-годишният Драган Димитров не извадил газовия си револвер и почнал да заплашва двамата мъже.

 Нафирканият до козирката Драган имал остарели неуредени сметки с двамата бургазлии.
Тази нощ, малко след 01 часа, 48-годишният мъж се запътил към денонощен магазин в региона на блок 20 в комплекса, с цел да си купи още алкохол. В този миг обаче на пътя се появили двамата му съперника – врагове, с които имал да позволява остарели разногласия.

Под въздействието на опиата Драган почнал да крещи и да ги псува. Двамата бургазлии – на 30 и 44 години, също не останали безразлични и почнала селска среднощна кавга. Тогава Димитров извадил газовия си револвер и създал един изстрел във въздуха, сякаш с цел да успокои ситуацията. Екшънът се разиграл пред вход 8 на блок 20. Свидетели станали и съседи, които се събудили от виковете и гърмежа.

Двамата бургазлии незабавно го повалили на земята и му направили цивилен арест, до момента в който на мястото пристигнал екип на Второ районно управление (на МВР). Драган Димитров от надалеч лъхал на алкохол. Бил тестван с дрегер, като е открито, че гангстерът е с 1,79 алкохол в кръвта. Той е задържан, а газовият револвер, който се оказал нелегално притежаван, е конфискуван.

48-годишният Драган Димитров е остарял познайник на органите на реда. Той е престъпно проявен и нееднократно се е подвизавал с хулигански дейности. Срещу него е стартирано бързо произвеждане и скоро ще се озове на подсъдимата пейка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР