Много пъти съм правил от нула невъзможни неща, за да

...
Много пъти съм правил от нула невъзможни неща, за да
Коментари Харесай

Павел Вълнев, Републиканци за България: Щом мога аз, можеш и ти

Много пъти съм правил от нула невъзможни неща, с цел да реализираме огромен резултат. Баща ми беше човек, който ни насърчаваше да работим с брат ми. Това споделя заместник-председателят на партията Павел Вълнев и споделя, че първоначално е работел на три места по едно и също време.

" България ти става все по-мила и по-скъпа, когато си на хиляди километри. Девет години минаха, до момента в който се върна за първи път в България. Хората, в профил видяно, гледат единствено лъскавата част, зад всичко това стои доста труд, доста неизменност. Човек заплаща много висока цена, " признава той.

" Казвам се Павел Вълнев, на 41 година, фамилен съм, с две деца. Почти 20 години пребивавам и работя в Чикаго ", споделя той и добавя " над 1000 индивида единствено в Америка работят за нас с брат ми ".

" Много от хората знаят единствено за бизнеса ми с камиони, само че аз съм имал всевъзможни бизнеси през тези 20 година ", споделя още Павел Вълнев.

" Никога не съм го мислил да се занимавам с политика. Като се захвана с един план, не се пипвам за парите, а за самия план - да видя едно нещо, че съм го направил, да го видя по какъв начин действа ", споделя зам.-председателят на Републиканци за България.

" Аз съм човек, който постоянно се бори за някаква идея. Влизам в политиката за в действителност да трансформира нещата и в случай че хората повярват в хора като мен, които не са се занимавали с политика, в действителност имаме опция, в действителност можем да имаме ново начало за страната, тъй като 30 години преход за мен е малко повече ", споделя Павел Вълнев и приключва:

" Искам да погледна всеки един българин в очите и да му кажа: Повярвай в себе си! Щом мога аз, можеш и ти! "

Агитационен материал на Политическа партия Републиканци за България

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР