Много от назначенията на Добрев са в Български енергиен холдинг

...
Много от назначенията на Добрев са в Български енергиен холдинг
Коментари Харесай

Отбор мечта на Добрев и в енергетиката


Много от назначенията на Добрев са в Български енергиен холдинг и дъщерните му сдружения

Депутатът от ГЕРБ и някогашен стопански и енергиен министър от първия кабинет на ГЕРБ е спретнал " тим фантазия " и в държавната енергетика, който и до през днешния ден е на високи позиции в енергийното ведомство и подопечните му компании, показва електронното издание 3e-news.net.

Бившият длъжностен министър на стопанската система и енергетиката Асен Василев е съученик на депутата от ГЕРБ и въпреки да бе на поста няколко месеца се вписва с линията от назначенията на доближени на Добрев хора в енергетиката.

Изпълнителният шеф на " Българския енергиен холдинг " (БЕХ) Петьо Иванов е съученик на Делян Добрев от британската гимназия в Хасково и се задържа на поста при няколко държавно управление..

Изпълнителният шеф на " Булгаргаз " Николай Павлов също е съученик на Делян Добрев. Той също бе длъжностен министър в кабинета на Огнян Герджиков, след което се върна назад на работа в държавното газово сдружение, въпреки съгласно някои специалисти това да е спор на ползи. За БЕХ се твърди, че има и други доближени на Делян Добрев, назначени на стратегически позиции

Мария Армутлиева от Хасково се върти от пет години по високите етажи на ръководството в енергетиката, показва изданието. През 2012 година е назначена от самия Добрев за началник на политическия му кабинет. След това за година отива на работа в борда на АЕЦ " Козлодуй ", следва " слагането " й като консултант при енергийния министър Теменужка Петкова в предходния й мандат, като шеф на кабинета на Николай Павлов като длъжностен енергиен министър, а в този момент е шеф на дирекция в " Булгаргаз ".

Друга хасковлийка - Катрина Титкова, е шеф на Правна дирекция в БЕХ, преди този момент е била експерт в Народното събрание, където Делян Добрев е началник на комисията по енергетика.

Хасковският шурей и кум на Катрина Титкова - Георги Добрев, е началник на дирекция " Обществени поръчки " в БЕХ.

Таня Трендафилова Захариева от Хасково, е Председател на УС на " Булгартрансгаз ".

Йордан Божинов от Харманли е правист на " Булгаргаз ", съученичка на Добрев от Хасково работи и в архива на БЕХ и кой знае още кой и на какви равнища, написа още 3e-news.net.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР