Много от нас все още се чудят къде да прекарат

...
Много от нас все още се чудят къде да прекарат
Коментари Харесай

BG стандарт: Барселона и Велинград с еднакви цени за Нова...

Много от нас към момента се чудят къде да прекарат Нова година и един от разновидностите е да се поровим в уеб страниците за групово пазаруване*, написа Economic.bg. Филтрирайки единствено офертите за идния празник, виждаме, че цените за дните към 31 декември са шокиращи. Сравнението демонстрира, че доста от нашите известни курорти изпреварват по цени огромна част от европейските дестинации. Без да оспорваме чара и качеството на българските услуги, сравнихме някои от промоциите за новогодишните празници.

Така в 5-звезден хотел във Велинград прекарването на Нова година ще ни коства 1113 лева на човек. За тях ще получим 3 нощувки със закуски и вечери като едната е празнична, в цената обаче не влиза превоз.

Прекарването на празника в Барселона е малко по-скъпо – 1190 лева на човек. В тази сума влизат 5 нощувки със закуски, както и самолетният билет, прехвърляния и панорамни обиколки.

Новата година в 5-звезден хотел в Боровец за двама коства 1736 лева за 3 нощувки със закуски и вечери.

В китната хърватска столица Загреб може да прекараме Новата година за 3 нощувки със закуски и вечери, едната празнична против 386 лева В цената е включен и проведен превоз. В известната СПА дестинация Огняново може да посрещнем новата 2019 година против 422 лева с включени закуски и новогодишна вечеря.

В Разлог цената е 500 лева и в нея влизат 3 нощувки със закуски и вечери на човек, едната празнична. 529 лева пък ще ни коства престоят в 5-звезден хотел в Девин. В цената влизат 3 нощувки на човек със закуски и церемония вечеря. В тези предложения обаче не влиза проведен превоз.

За Нова година в Охрид ще ни трябват 266 лева за 2 нощувки със закуски и вечери, едната празнична.

Да посетим Неум в Босна и Херцеговина би трябвало да платим 264 лева на човек, като в пакета са включени 4 нощувки със закуси и вечери в 3-звезден хотел със личен превоз.

Златна Прага може да посетите за 429 лева на човек със закуски и превоз.

Нова година може да посрещнете и на брега на Черногорската ривиера като 4 нощувки cъс закуски и 3 вечери в 4-звезден хотел в град Тиват ще ви костват 274 лева Офертата е с персонален превоз и се доплаща за празнична вечеря 80 лева

В Хисаря за 3 нощувки на човек със закуски и празнична вечеря са нужни 327 лева Друга оферта за същия курорт предлага 3 нощувки на човек със закуски и празнична вечеря за 653 лева

За 279 лева на човек може да посетите Истанбул за 3 нощувки със закуски и 2 вечери. Като цяло офертите за турския мегаполис не надвишават 300 лева, като в цените е включен и превозът.

Да посрещнете Нова година в Черна гора и Дубровник с проведен превоз за 5 дни/4 нощувки със закуски и 3 вечери в 4-звезден хотел ще ви коства за 369 лева

В румънската столица Букурещ може да отидете за 219 лева на човек, в които са включени превоз и три нощувки със закуски в 4-звезден хотел.

До Виена, Будапеща и Белград с включени 3 нощувки със закуски, автобусен превоз, лидер, туристическа стратегия цената е 360 лева на човек.

В гръцката столица Атина за Нова година може да отидем против 390 лева на човек с включен превоз и 4 нощувки със закуски.

*Цените на офертите са съпоставени в уеб страницата за групово извършване на покупки Vsichkioferti.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР