Много от нас ще имат разопаковани коледни подаръци днес, но

...
Много от нас ще имат разопаковани коледни подаръци днес, но
Коментари Харесай

Татко дава на малкото дете най-лошия подарък някога - и нейната реакция е невероятна

Много от нас ще имат разопаковани коледни дарове през днешния ден, само че едно момиче остави интернет да се смее с реакцията си на " най-лошия " подарък в миналото.

Когато става дума за коледни дарове, не е загадка, че не всички от тях са страхотни. Независимо дали имате чифт чорапи, от които не се нуждаете, или шоколадови бонбони, които не харесвате, всички сме получавали много глупави неща преди - и тази Коледа няма да е по-различна. Но един татко даде всичко от себе си, с цел да даде на щерка си „ най-лошия подарък до момента “, единствено с цел да види по какъв начин ще реагира тя и нейният отговор не разочарова.

Бащата на три деца от Лос Анджелис даде на дребната си щерка ранен коледен подарък през декември 2019 година и се надяваше да я пошегува със странния подарък, до момента в който деликатно опаковаше банан и й го подаваше.

Облечена в очарователна пижама и седнала на дивана до майка си, Ариа раздра празничната хартия и цялото й лице блестна, когато видя мълния в жълто вътре и бързо осъзна какво е това. Млад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР