Много от нас се интересуват от въпроса - как да

...
Много от нас се интересуват от въпроса - как да
Коментари Харесай

Книгите създават уют у дома

Много от нас се интересуват от въпроса - по какъв начин да създадем дома си по-удобен и в това време моден.

В търсене на хубав интериор ние гледаме стотици и хиляди телевизионни стратегии, четем профилирани списания и книги, поддържаме връзка с дизайнери и преглеждаме профилите на дизайнерите в обществените мрежи.

Днес взехме решение да се опитаме да създадем живота малко по -лесен за тези, които желаят да основат уют към тях и направихме селекция от книги за интериора и основаването на уют в къщата.

1. Даниел Постел-Уини, „ Френското изкуство на домашния комфорт “.

Домът на французите не е просто място, където те спят и се хранят. Той служи като отражение на техните показа за живота. Всеки детайл има значение и споделя история за това кои са те, къде са били и какво са претърпели притежателите им. Във френски дом всяка стая има характерна функционалност. Ако задачата на коридора е да показа историята на вашия живот и личността на вашия дом на външния свят, то задачата на хола е да събере хората за връзка. И по този начин във всичко: всеки ъгъл във френска къща има собствен личен смисъл. Разбира се, във Франция има къщи, които се отклоняват от стандарта, само че това е просто смешно изключение от правилото. Всяко френско витално пространство е израз на просвета и то, умишлено или неумишлено, следва избрани ритуали и правила. Книгата дава подробни рекомендации,

2. Мари Кондо, „ Вълшебното разчистване. Японското изкуство да се подреждат нещата вкъщи и в живота ”.

Тя беше необичайно дете и вместо да играе деца се занимаваше с... разчистване. В гимназията приятелките й търсеха съвършената обич, а тя беше идеалният метод да сгъва и съхранява чорапите. Родителите й смятаха, че тя ще стане добра стопанка, а тя изкарва милиони, като оказва помощ на хората да се отърват от боклука в домовете си. Мари Кондо е най-търсеният в света съветник за нареждане и създател на революционния способ за разчистване на KonMari. Следвайки нейните рекомендации, ще подредите нещата вкъщи и в живота - един път вечно. След постоянно разчистване къщата ви още веднъж е в каша след няколко дни. С метода KonMari вие почиствате един път вечно. Тайната е, че се освобождавате от всички ненужни неща и подреждате нужните неща, тъй че по -късно е доста комфортно да ги върнете на мястото им.

3. Наталия Будилова, „ Домашна терапия. Как да рестартирате живота си, без да напускате дома си. "

Преди няколко години Наталия Будилова се снабди с книгата на Мари Кондо „ Вълшебно разчистване “. Това събитие изцяло промени живота й. Вдъхновена от Наталия, тя основава първата онлайн общественост от фенове на японския способ за разчистване на къщата, KonMari, и стартира да организира онлайн маратони за разубеждаване. Наблюдавайки резултатите от тези маратони, познаването на китайската система фън шуй и психическото обучение я тласкат да сътвори собствен личен авторски способ - Домашна терапия. Как се усещаме физически и прочувствено, какъв брой печелим, какъв брой щастливи в персоналния си живот, какъв брой бързо се сбъдват фантазиите ни - това и доста повече в живота ни зависи от средата, в която живеем: работа, отмора, другарство, спане. Домашната терапия ще ви помогне да се „ сприятелявате “ с дома си, да го обичате и вашият дом сигурно ще ви отвърне.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР