Много от нас, сблъскали се с изневяра от страна на

...
Много от нас, сблъскали се с изневяра от страна на
Коментари Харесай

Емоционална изневяра: Сигурни признаци, че партньорът ви си мисли за друга

Много от нас, сблъскали се с невярност от страна на колегата (а за какво не и от своя страна), знаят, че изневярата не е единствено физическа. Тя е и прочувствена и неведнъж това е по-страшно от плътското. Тук става въпрос за непрестанни чатове, флирт, промени в отношението към колегата и цялостното такова. 

Какви са най-честите признаци, че сътрудникът ви изневерява, въпреки и прочувствено? Представяме ви някои от тях.

Странният нов другар

Това може да бъде човек, с който сътрудникът ви тренира, може и да е сътрудник. Партньорът ви евентуално постоянно приказва за него и сякаш повече се вълнува за този нов човек, в сравнение с за вас. Същевременно обаче обичаният човек може и да демонстрира неспокойствие, в случай че вие се интересувате за този нов човек в живота му. Може да ви упреква, че ревнувате, или че прекомерно подозрителни.

Виж още: И богатите си заплащат за грешките: Филип Плейн бе наказан от Ferrari, ще заплаща хиляди

Промяна в целите

Хората, които изневеряват прочувствено, даже и да нямат желание да изневерят в цялостния смисъл на думата, постоянно пререждат целите си и формалните им сътрудници не са на топ места. Така да вземем за пример времето през уикенда за общи проекти внезапно ще стане за самостоятелни проекти. И прочувствено изневеряващият няма да отстъпи, с цел да прекара времето си с вас.

Виж още: Цената да си най-красивата в света: " Мис Вселена " се оплака от хубостта си

Любовта към телефона

Изведнъж прочувствено изневеряващият се привързва към телефона си и обществените мрежи в частно. Те ще спят с телефона под възглавницата, а да надникнете в него става задача невъзможна. Ако пък въпреки всичко съумеете, с изненада ще установите, че устройството е заключено с цифрена ключова дума. 

Виж още: ТЕСТ: Отговори ни на тези въпроси и ще ти кажем какъв вид романтик си ти?

Работата...

Ако сътрудникът ви постоянно се е прибирал след работа на време, а внезапно престане да го прави и стартира да ви изяснява, че има да довършва нещо или пък са го задържали, е време да се запитате какво в действителност става. 

Виж още: Каква ще бъде 2021 съгласно предсказанията на Ванга

Не говорите

Ако сътрудникът ви получава повече внимание от някой различен, евентуално и ще ви споделя по-малко на вас. И няма да се интересува от вашия ден, вашите проблеми.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР