Много от нас са си решавали да минат на диета

...
Много от нас са си решавали да минат на диета
Коментари Харесай

Какво ще се случи, ако спрете захарта за три дни

Много от нас са си решавали да минат на диета за известно време. За някои това е просто краткотрайно предпочитание да смъкват някой кг преди празниците. За други отслабването е битка, която се води с години.

Шведският доктор Андреас Еенфелд предлага метод, по който да свикнете по-лесно да се вслушвате в сигналите, които тялото единствено ви изпраща.

Кои са главните ни източници на сила:

  • въглехдрати – измежду които е и захарта;
  • мазнини.

В продължение на доста години сме слушали, че мазнините са нещо неприятно и единственият метод за намаляване е диетата, бедна на мазнини. Но може да се окаже, че при някои хора отказването на захарта работи по-добре. 

Ако го извършите, ще се случи нещо забавно.

В момента, в който спрете да се тревожите за потреблението на умерено количество мазнини и откажете захарта, ще можете да отслабнете трайно, ще имате повече сила и сияеща кожа и коса.
Вече няма да има потребност да проверявате калорийната стойност на нещата, които си купувате. 

Първото, което ще намалее, е обиколката на кръста ви.

Ако се откажете от всякаква захар единствено за 3 дни, скоро ще забележите едно ново чувство за задоволеност и ще се чувствате нахранени макар че ще ядете по-малко. Много хора, които пробват това, към този момент нямат предпочитание за изобилна вечеря и не помислят за храна до закуската на идващия ден.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР