Много от нас са си играли с кукли Барби като

...
Много от нас са си играли с кукли Барби като
Коментари Харесай

„Тя оцвети света в розово“: Интересни факти за „Барби“, Марго Роби и Райън Гослинг

Много от нас са си играли с кукли Барби като деца и доста от нас са мечтали да живеят като Барби. Тази емблематична играчка е била другарка от детството на съвсем всяко момиче по света. Е, Барби и нейният свят към този момент не са единствено фикция.

С присъединяване на Марго Роби, Райън Гослинг, Симу Лиу, Кейт Маккинън, Мишел Кара и доста други приети холивудски артисти идният филм за Барбизавладя интернет. Този филм излиза отвън рамките на фантазията, защото Барби и нейните другари получават и занимателна доза действителност. Очакването завърши, защото този дълго чакан филм излезе на екран в петък, 21 юли 2023 година, и към момента може да бъде гледан в най-близките киносалони. Междувременно би трябвало да разгледате нашитеинтересни фактиза този филм, които ще засилят вълнението ви.

Знаете ли, че Барби в действителност е прякор?

Да, тъкмо по този начин! Известна в целия свят като Барби, тази емблематична кукла в действителност се споделя Барбара Милисент Робъртс. Барби е и първата кукла с женски черти - концепция на Рут Хандлър, съосновател на Mattel. Предполага се, че тя е основала тази неповторима по това време кукла Барби с тяло на възрастен, откакто е следила по какъв начин щерка ѝ дава функции на възрастни на своята хартиена кукла. Въпреки че членовете на борда на шефовете не били доста въодушевени от това, тази гениална концепция трансформирала Барби в международна икона.

Забавна е историята за това по какъв начин Райън Гослинг се е появил в ролята на Кен

Нека просто кажем, че Райън и Кен в този момент са най-хубави другари, а Райън осветява стаята със своята сила. Как се е стигнало до това е занимателна история. В " The Tonight Show with Jimmy Fallon " Райън показа, че е намерил куклата на щерка си Кен в много окаяно състояние - с лице надолу в мръсотията до дърво в задния си двор. Куклата билавсичко за щерка му и той влезнал в ролята на Кен, с цел да опише на света историята.
Снимка: Getty Images
Емблематичната къща на Барби не е просто фикция

Спомняте ли си голямата розовакъща за кукли Барби, която доста от нас желаеха, само че не можеха да получат? Е, тя към този момент не е просто огромна сглобка пластмаса, а действителна, тухлена къща! Подобно на фантастичната играчка от детството, тази къща на Барби в Малибу неотдавна беше оповестена за отдаване чартърен от Airbnb.
Снимка: Getty Images
Сряда единствено в розово в комплектите Барби

Розовата сряда... звучи ви познато, нали? В духа на Барби и въодушевена от Mean Girls, Марго Роби предиздвикала всички на снимачната площадкада носят розово в сряда. Тези, които не носелирозово, билиглобявани. Забавното е, че актрисата персонално събиралаглобите, а парите се дарявализа щедрост.

Дебют на Марго като Барби в ролята на певица

Марго е фантастична актриса с поредност от шлагери като " Вълкът от Уолстрийт ", " Отряд самоубийци " и " Аз, Тоня ", само че в никакъв случай не сме я чували да пее. Актрисата е напът да премине още един значим стадий като актьор, защото е на път да ни зашемети с вокалните си умения в няколко песни в Барби дружно с Райън Гослинг. Нямаме самообладание да чуем тяхната мелодична симфония!

Барби боядиса света в розово

Манията по Барби е превзела B-Town в Индия! С наближаването на деня на премиерата доста известни персони показват розовите си тоалети в обществените мрежи в символ на респект към стилната икона. Бхуми Педнекар, Мрунал Тхакур, Шарвари Вах и Ананя Панди неотдавна разгласиха зашеметяващи фотоси в Instagram, на които показват своите въодушевени от Барби визии. Невъзможно е да не останете очаровани от хубостта им!
Бонус факт:
Марго Роби употребява приходите си, с цел да изплати къщата на майка си
Марго Роби и майка ѝ Сари Кеслър. Снимка: Getty Images
Когато Марго Роби за първи път почнала да печели пари като актриса, първата й задача билада се отплати на индивида, който й е оказал помощ да реализира фантазиите си.

По време на ранната кариера на Роби майка ѝѝпомогна да се задържи на повърхността, като взела заеми против ипотека на дома ѝ, разкри актрисата в изявление заCBS Sunday Morning.

Роби сподели, че следи деликатно всеки $, който майка ѝѝ е дала, като си записвала.

„ Все още вардя това парче хартия. Запазих го.Всичко, което дължах на майка ми, съм го записала.И един ден, когато завоювах задоволително пари, просто изплатих цялата ипотека изцяло “, сподели тя.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР