Много от нас са израснали с дълбокото убеждение, че парите

...
Много от нас са израснали с дълбокото убеждение, че парите
Коментари Харесай

Как да привлечем пари в живота си: 7 прости метода, които всеки може да приложи

Много от нас са израснали с дълбокото разбиране, че парите са зло, че е невероятно да забогатееш почтено и че няма задоволително пари за всички, тъй като благосъстоянието е привилегия на малко на брой определени. Съвременните психолози настояват, че обстановката е тъкмо противоположната и можете да подобрите финансовото си положение, просто като измененията метода си на мислене.

1. Спрете да ненавиждате парите

За да започнете, поставете елементарен ластик за пари на китката си и като го издърпате обратно, щракайте ръката си всякога, когато в главата ви пристигна отрицателна мисъл за пари.

Накажете се, в случай че забележите неспокойствие от триумфа на някой различен, в случай че се хванете в боязън да не останете без прехранване или в случай че смятате, че огромните пари не са за вас. Тази техника ще развие у вас конвенционален инстикт и последователно ще отстрани отрицателните настройки от подсъзнанието ви.

2. Опитайте се да не се вманиачавате по парите

Просто си кажете, че животът ще ви даде всичко, от което се нуждаете, и се отпуснете. Според закона за привличането парите бягат от оня, който ги преследва, и назад, биват привлечени от този, който е вътрешно спокоен. Представете си, че парите няма да дойдат при вас. Не се привързвайте към резултата. В края на краищата, даже в случай че нищо не се получи, вие ще останете същия човек и няма да упреквате, ненавиждате себе си и самочувствието ви няма да намалее.

3. Визуализирайте себе си като богат човек

Влезте въображаемо в този облик, доближете се до него и започнете да се държите по този начин, както бихте създали, в случай че имате доста пари. Запомнете правилото: равнището на вашия приход е равно на равнището на вашето достолепие. Дръжте се по този начин, като че ли заслужавате добра заплата и скъпи дарове. Не се опасявайте да ходите в скъпи заведения за хранене, магазини, не се отклонявайте от авторитетни хора.

4. Обърнете внимание на това по какъв начин пазарувате

Избирате ли това, което в действителност харесвате, или се пробвате да пестите пари всякога? Ако вашият избор е последният, надали ще съумеете да привлечете огромни пари в живота си. В края на краищата, всякога, когато показвате на Вселената, че сте небогати, и тя безмълвно се съгласява с вас. Не би трябвало да харчите последното си за маркова чанта, просто започнете да купувате храна и облекла малко по-скъпи и да посещавате магазини от по-високо равнище. И най-важното, в никакъв случай не казвайте: „ Твърде скъпо е за мен “, „ Не мога да си го разреша “.

5. Внушете си, че сте богат човек

За да извършите това, използвайте друга потребна техника. Поставете в портфейла си сума, равна на половината от междинния ви месечен приход, и отидете да пазарувате с нея. Опитайте скъпи рокли, обувки, разгледайте интериорни предмети, които можете да купите за тази сума, само че не купувайте нищо.

Кажете си: да, мога да го купя тъкмо в този момент, имам задоволително пари, просто не ги желая. Периодично отваряйте портфейла си, докосвайте парите с ръцете си, като че ли потвърждавате думите си. Правете това упражнение няколко пъти месечно.

6. Действайте

Ако имате хрумвания по какъв начин да увеличите приходите си, не чакайте времето край морето, направете стъпки към благосъстоянието. Вселената е изобилна и ще ви даде каквото пожелаете, просто би трябвало да ѝ покажете, че сте съществени в концепцията да забогатеете.

Отговорете на тези въпроси: опитвали ли сте се да спечелите съществени пари най-малко един път в живота си? Положихте ли задоволително старания, с цел да постигнете задачата си, или се отказахте на половина? Не забравяйте, че не е задоволително единствено да мечтаете за пари, би трябвало да действате. 

7. Създайте своето благосъстояние

Ако се огледате в близост, бързо ще разберете: „ Хората, които " изгарят " на работа, забравяйки за персоналния си живот, рядко са богати. “ Това значи, че правилото „ Колкото повече работиш, толкоз повече пари имаш “ не работи. Ако в миналото сте имали доста пари, може би сте забелязали, че са се появили в миг, когато сте били в положение на благополучие и палавост. Ето за какво такива пари постоянно се назовават ​​лесни.

Опитайте се да възпроизведете това положение, като се потопите в наслада, обич, станете отворени за всичко ново, отървете се от тревога и суматоха. Това положение ще ви разреши да привлечете всички благословии на света; не на вятъра споделят за богатите хора: „ Те имат благосъстояние “. Вдъхнете си, че вашето вътрешно положение е равно на финансовото ви положение и парите ще потекат към вас като река.

P.S.
И запомнете петте навика, които „ крадат “ парите ви: непрекъснато неодобрение от живота и хленчене; злоба и отменяне на триумфа на други хора; лакомия и прекалено спестяване; жаждата за безвъзмездни неща и желанието да получите всичко за бързо, употребявайки другите; боязън да имате пари и да предизвикате завистта на другите.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР