Много от нас са израснали с дълбокото убеждение, че парите

...
Много от нас са израснали с дълбокото убеждение, че парите
Коментари Харесай

Как да привлечем повече пари в живота си: 7 РАБОТЕЩИ идеи

Много от нас са израснали с дълбокото разбиране, че парите са зло, че е невероятно да се забогатее по почтен метод и че няма задоволително пари за всички, тъй като благосъстоянието е привилегия на елита.

Съвременните психолози обаче твърдят, че всички тези схващания са неверни и можете да увеличите финансовото си благоденствие, като просто измененията метода си на мислене. Искате ли да опитате още веднъж?
Спрете да ненавиждате парите
Наказвайте се всякога, когато ви хрумне отрицателна мисъл за парите: в случай че забележите неспокойствие от триумфа на някой различен, в случай че се хванете в боязън, че може да останете без прехранване, или в случай че смятате, че огромните пари не са за вас.

Тази техника ще развие у вас конвенционален инстикт и последователно ще отстрани отрицателните настройки от подсъзнанието ви.
Представете си, че сте богати
Мислено влезте в този облик, сродете се с него и започнете да се държите по този начин, както бихте се държали, в случай че имахте доста пари. Запомнете правилото: равнището на приходите е равно на равнището на вашето достолепие. Дръжте се по този начин, като че ли получавате добра заплата и скъпи дарове. Не се опасявайте да ходите в скъпи заведения за хранене, магазини…
Не позволявайте да се почувствате захласнати от парите
Просто си кажете, че животът ще ви даде всичко, от което имате потребност, и се отпуснете. Според Закона за привличането парите бягат от този, който ги преследва, и в противен случай, привлечени са от този, който е вътрешно невъзмутим. Представете си, че е допустимо да не забогатеете. Не се привързвайте към парите. В края на краищата, даже и нищо да не се получи, вие ще си останете същият човек и няма да се упреквате, да се ненавиждате, нито пък самочувствието ви ще намалее.
Обърнете внимание на това по какъв начин пазарувате
Избирате ли това, което в действителност харесвате, или се пробвате да спестявате всякога? Ако практикувате второто, надали ще съумеете да привлечете огромни пари в живота си. В последна сметка всякога, когато покажете на Вселената, че сте безпаричен, тя безмълвно се съгласява с вас.

От друга страна, не трябва да харчите последните си пари за маркова чанта. Просто започнете да купувате малко по-скъпи хранителни артикули и облекла, посещавайки магазини от по-високо равнище. И най-важното, в никакъв случай не казвайте: " Това е прекомерно скъпо за мен! ", " Не мога да си разреша това! " …
Внушете си, че сте богати
За да постигнете това, използвайте този потребен трик. Поставете в портфейла си сума, равна на половината от междинния ви месечен приход, и пазарувайте с нея. Пробвайте скъпи рокли, обувки, помислете за интериорни предмети, които бихте могли да закупите за тази сума, само че не купувайте нищо. Кажете си: " Да, мога да го купя незабавно ", " Имам задоволително пари, просто не желая ". Периодично отваряйте портфейла си, докосвайте парите с ръце, като че ли потвърждавате думите си. Правете това упражнение няколко пъти месечно, след което можете да употребявате банкова карта или чек с огромна сума върху него.
Действайте!
Ако имате хрумвания по какъв начин да увеличите приходите, не се мотайте и не отлагайте, а направете своите стъпки към благосъстояние. Вселената е великодушна и ще ви даде каквото желаете, просто би трябвало да й покажете, че сте подготвени да печелите повече пари и да забогатеете.

Отговорете си на въпросите: Опитвали ли сте най-малко един път в живота си да спечелите съществени суми? Положили ли сте задоволително старания, с цел да постигнете задачата си, или сте се отказали по средата?

Не забравяйте, че не е задоволително единствено да мечтаете за пари, би трябвало да действате по въпроса. И тогава твоето постоянно ще бъде твое!
Създайте свое положение
Ако се огледате, бързо ще разберете: " Хората, които изгарят на работното място, забравяйки за персоналния си живот, рядко са богати ". А това значи, че правилото – " Колкото повече работиш, толкоз повече пари имаш ", не работи. Ако в миналото сте печелили доста пари, може би сте забелязали, че те са се появили в миг, когато сте изпитвали благополучие и наслада. Ето за какво такива пари постоянно се назовават " лесни ". Опитайте се още веднъж да възпроизведете такова положение – потопете се в наслада и любов; пробвайте се да се отворите към всичко ново; отървете се от чувството за тревога и суматоха. Това положение на наслада и задоволство от живота ще ви разреши да привлечете всички благословии на света – не на вятъра споделят за богатите хора: " Те имат положение! ".

Внушете си, че вашето вътрешно положение на духа е равно на вашето финансово положение и парите ще потекат към вас като река.

И запомнете петте " неприятни " навика, които " крадат " парите ви:

• непрекъснато неодобрение от живота и хленчене;
• злоба и отменяне на триумфа на другите;
• лакомия и несъразмерна пестеливост;
• предпочитание да получите всичко наготово, употребявайки другите;
• боязън да имате доста пари, с цел да не предизвикате злоба у близките.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР