Много от нас мечтаят да разберат какво е да разполагаш

...
Много от нас мечтаят да разберат какво е да разполагаш
Коментари Харесай

Ето как изглеждат дамите до най-богатите мъже в света

Много от нас мечтаят да схванат какво е да разполагаш с милиони или даже милиарди долари.Тези мега богати хора знаят тъкмо какво е възприятието и несъмнено им завиждаме благородно. Съществува една максима, която гласи, че зад всеки съумял мъж стои една жена.Ето кои са съпругите на най-богатите хора на планетата:

Мелинда Френч Гейтс – 130,5 милиарда $

Бил и Мелинда Гейтс се ожениха през 1994 година и се разделиха през май 2021 година Докато бяха дружно, те основаха фондация Бил и Мелинда Гейтс, която се трансформира в една от най-благотворителните организации в света.Гейтс работи като маркетинг управител в Microsoft и по-късно като общоприет управител на осведомителните артикули, преди да напусне, с цел да се концентрира върху фамилията си през 1996 година



Getty Images

Присила Чан – 128 милиарда $

Присила Чан, някогашен педиатър и сегашен човеколюбец, е омъжена за създателя на Фейсбук Марк Зукърбърг.Двамата се срещат, до момента в който учатв Харвард и публично се ожениха през 2012 година Те основаха самодейността наЗукърбърг и подариха над 4 милиарда $ за благотворителни дела.Двамата имат 18 милиона акции на Фейсбук, чиято пазарна стойност е 900 милиона $.



Getty Images

Миранда Кер – 60 милиона $

Миранда Кер е модел, прочут като ангел на Victoria`s Secret.Тя е омъжена за Евън Шпигел, създател и основен изпълнителен шеф на Snapchat.В допълнение към благосъстоянието на Шпигел, работата на Кер като модел я направи един от най-добре печелещите модели в света.Тя също по този начин пусна линия за грижа за кожата, наречена KORA Organics, и разгласява книга.

Getty Images

Джанет Джексън – 190 милиона $

Поп звездата и актриса Джанет Джексън е израснала в сянката на своите известнибратя, а по-късно става и сполучлив соло реализатор.Тя се срещна с катарския предприемач Уисам Ал Мана през 2010 година и те се ожениха през 2012 година Тя роди техния наследник през 2017 година, само че двамата оповестиха по-късно същата година, че възнамеряват да се разведат.



Getty Images

Рита Уилсън – 100 милиона $

Актьорът Том Ханкс се дами за актрисата и продуцент Рита Уилсън през 1988 година, откакто се срещат на снимачната площадка на комедиятаBosom Buddies.Те имат двама синове дружно и споделят времето си в Лос Анджелис и Кечъм, Айдахо.Уилсън продуцира шлагери катоMy Big Fat Greek WeddingиMamma Mia!

Getty Images

Барбара Стрейзънд – 60 милиона $

Барбара Стрейзънд -легендата на Бродуей е омъжена заДжеймс Бролин -актьор, продуцент и режисьор.Той е и татко на артиста Джош Бролин. Най-известен е с работата си във филми катоSkyjacked, WestworldиTraffic,както и с телевизионни продукции катоMarcus Welby, MD и Life in Pieces.

Getty Images

Илейн Уин – 2,2 милиарда $

Илейн Уин е бизнесдама, колекционер на изкуство и човеколюбец, която преди е била омъжена за съоснователя на Mirage Resorts и Wynn Resorts Стив Уин.Двамата се женят през 1963 година и се развеждат през 1986 година През 1991 година се женят още веднъж и се развеждат за повторно през 2010 година В момента тя живее в имението, което в миналото са споделяли в голф клуб Southern Highlands.

Getty Images

Амал Клуни – 50 милиона $

Амал Клуни е интернационален юрист по правата на индивида, учила в колежа St. Hugh на Оксфордския университет, както и Юридическия факултет на Нюйоркския университет.Тя е представлявала високопоставени клиенти като Джулиан Асандж, Мохамед Фахми и Юлия Тимошенко.Омъжена е за артиста Джордж Клуни.

Getty Images

Джаки Сандлър – 50 милиона $

Джаки Сандлър е модел и актриса, която е омъжена за комика, артист и продуцент Адам Сандлър.Двамата в действителност се срещат на снимачната площадка наBig Daddyи са женени от юни 2003 година Джаки и двете им деца постоянно се появяват във филмите на Адам.

Getty Images

Жизел Бюндхен – 400 милиона $

Бразилският супермодел Жизел Бюндхен е един от най-успешните модели на всички времена.В единмомент тя беше най-добре платеният модел в света.Тя беедин от ангелите на Victoria`s Secret от 2000 година до 2007 година Омъжена за футболната легенда Том Брейди, който притежава200 милиона $.

Getty Images

Фейт Хил – 165 милиона $

Кънтри звездата Фейт Хил е продала над 40 милиона албума, което я прави една от най-успешните звезди на кънтри музиката на всички времена.Тяе омъжена за легендата на кънтри музиката Тим Макгроу, който има 85 милиона $.Двойката е женена от 1996 година и имат три дъщери.

Getty Images

Робин Мур Гибсън – 400 милиона $

Австралийската актриса Робин Мур се омъжи за артиста Мел Гибсън през 1980 година Те споделят седем деца: една щерка и шестима синове.Двамата подадоха молба за бракоразвод след 26-годишен брак след скандалния случай с шофиране в пияно положение на Гибсън в Малибу.Тя получи едно от най-големите съглашения за бракоразвод в историята на Холивуд.

Getty Images

Талула Райли – 25 милиона $

Актрисата Талула Райли стартира да излиза с милиардера предприемач и бизнесмен Илон Мъск през 2008 година и се ожениха до 2010 година Те се разведоха през 2012 година Въпреки това се ожениха наново през 2013 година Мъск подаде молба за бракоразвод през 2016. За огромно страдание на актрисата, имуществото на Мъск бе застраховано с предбрачен контракт и тя не получи кой знае какво.

Getty Images

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР