Много от нас имат навика да събират касовите бележки. Съзнателно

...
Много от нас имат навика да събират касовите бележки. Съзнателно
Коментари Харесай

Защо не трябва да пазим касовите бележки?

Много от нас имат навика да събират касовите бележки. Съзнателно или не, факт е, че го вършим. И даже не осъзнаваме, че това в действителност вреди на здравето ни.
Учени разкриха каква щета може да аргументи на тялото ни навика да не изхвърляме касовите бележки.
 Ето за какво НИКОГА не би трябвало да пипате касовата си записка Ето за какво НИКОГА не би трябвало да пипате касовата си записка
Бисфенол A (BPA) е органично изкуствено съединяване, принадлежащо към групата на дифенилметановите деривати и бисфеноли и имащо две хидр...
Експерти от университета в Гранада стигнаха до заключението, че контролната хартия, върху която се отпечатват касовите бележки, съдържа в състава си. Както демонстрират доста проучвания, това вещество може да предизвика нарушавания на ендокринната система. Този токсин може също да аргументи рак, диабет, както и да усили вероятността от неплодородие.
В всекидневието много постоянно се срещаме с това токсично вещество. Например бисфенол-А влиза в състава на контейнерите за храна и други предмети от бита.
За да не вредим на здравето си, учените предлагат да не се съхраняват касови бележки в портфейли, чанти, джобове, тъй като в този случай ще сме изложени на непрекъснат контакт с нездравословното вещество.
Дори за няколко секунди, когато касовата записка е във вашите ръце, този извънредно нездравословен токсин прониква през кожата в тялото ви, засягайки неподходящо централната, ендокринната и репродуктивната система. Той се натрупва в тялото и не се изхвърля от него.
лотарията на Национална агенция за приходите " alt= " С касов бон за 55 стотинки старозагорка завоюва годишната премия от лотарията на Национална агенция за приходите " class= " image wp-post-image no-display appear lazyload " dsrc= " https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2019/05/15/0523642001557911241_1414035_144x110.webp " > С касов бон за 55 стотинки старозагорка завоюва годишната премия от лотарията на Национална агенция за приходите
Старозагорката Неделина Колева завоюва годишната премия от третия сезон на
лотарията с касови бонове на Националната организация за доход...
Касиерите, както и чиновниците на банки и други институции, които употребяват касови апарати, в най-висока степен са изложени на токсичността на бисфенол-А.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР