Много от нас днес не могат да си представят живота

...
Много от нас днес не могат да си представят живота
Коментари Харесай

Големи звезди, които няма да откриете в социалните мрежи

Много от нас през днешния ден не могат да си показват живота без обществените мрежи – Инстаграм, Facebook, TikTok, Снапчат и така нататък

Тези платформи ни дават доста – по-лесна и бърза връзка с всеки, опция за работа, опция за изобретателно ентусиазъм, само че и нещо друго – източник на стрес.

Много младежи построяват подправена визия за действителния живот, следвайки разнообразни инфлуенсъри, които показват най-вече радостната страна на живота. А всички знаем, че той не е постоянно подобен.

Много известни актьори, музиканти, фотографи и модели употребяват обществените мрежи като пространство, през което да споделят с почитателите си, да показват новата си работа.

Има някои звезди, които не са измежду феновете на този вид приложения.

Ето някои от огромните звезди, които към момента нямат формален профил в обществените мрежи.

Анджелина Джоли

Тя е една от огромните холивудски актриси.

Това обаче не е причина, с цел да има профил в социантите мрежи. Нито в Инстаграм, нито във Facebook или друга платформа. Актрисата брани персоналното си простнаство.

Виж още:

Брад Пит

Бившата половинка на Джоли също няма профил в нито една обществена мрежа. Преди време той показа искрено:

" Животът без обществени мрежи, е по-добър, не виждам смисъл да го върша ", само че акцентира, че човек не би трябвало да споделя " в никакъв случай ".

Скарлет Йохансон

Една от най-успешните актриси в Холивуд, само че към момента без публични профили в мрежата. Скарлет е казвала, че избира да споделя по-малко, а в обществените мрежи човек показва повече елементи от всекидневието си.

Виж още:

Кийра Найтли

Актрисата бе откровена, като сподели, че е имала Инстаграм профил, само че за доста малко. Самата тя го е изтрила.

Тя споделя, че за три секунди е събрала над 100 почитатели, а това я побъркало и по тази причина го изтрила.

Дженифър Лорънс 

Актрисата няма формален профил, само че през 2014 година в изявление показа, че " следи какво се случва ", само че не се включва интензивно.

Виж още:

Алисия Викандер

Красавицата употребила Инстаграм за месец, само че прекратила това. Тя е схванала, че обществената мрежа не е " мястото " за нея.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР