Много от бюти трендовете, за които жените оставят в салоните

...
Много от бюти трендовете, за които жените оставят в салоните
Коментари Харесай

Бюти навиците ни, които мъжете НЕ харесват

Много от бюти трендовете, за които дамите оставят в салоните и магазините куп пари и жертват времето и силата си, се оказват недолюбвани от мъжете. Онова, което дамите намират за красиво и към което се стремят, не всеки път се харесва от мощния пол. Кои са бюти процедурите, които може да си спестите, защото са извънредно неприятни на половинката ви?

1.       Безкрайно дълъг маникюр
Няма да му хареса, в случай че се гримираш по този начин!
Правилно подбраният грим  може да придаде сексапил на всяка от нас. Ето за какво се гримираме – с цел да подчертаем преимуществата на крас...

Дамите обожават дългия маникюр, заплащат висока цена, с цел да се снабдят със свръх дълги и остри нокти, върху които блестят камъни и декорации. Господата обаче не харесват нито орловите нокти, нито украсените като коледна елха. Те се впечатляват от изтънчен, грациозен маникюр със междинна дължина, от естествени нокти, които не оприличават на оръжие за ликвидиране или самоубийство.

2.       Лепкав или ослепителен емайл за устни

Дамите считат, че блясъкът върху устните ги прави по-обемни и по-привлекателни. Господата обаче избират голите устни или такива с матово червило в натурален цвят. Никой представител на мощния пол не би желал да е брадата му в брокат след целувка. Това е и повода да изпитват спокоен смут от сиропираните устни.

3.       Тежкият грим

Жените контурират лицата си и прекарват часове с опити да създадат съвършения опушен грим, до момента в който мъжете в действителност не харесват прекомерно изрисуваните лица. Може да оставите декор дьо тена, както и ружа, само че не използвайте 20 продукта върху кожата си, контурирайки я в всекидневието си. Запазете тези техники за специфични мотиви и ограничете наслояването на помади върху лицето си в всекидневието.
3 съвета по какъв начин да задържим грима недокоснат по време на празненство
Когато е налице някакъв специфичен мотив, сигурно ни се желае гримът ни да бъде съвършен. Би било отлично да се задържи недокоснат...

4.       Екстеншъните

Ако косата е вградена на кичури, естествена е и не се откроява, да, няма проблем, мощният пол също ще е удивен. Ако обаче закачите изкуствена коса във вашата и това е явно, мъжете няма да го одобрят. Внимавайте и да не паднат кичури под завивките, с цел да не докарате дълготраен смут на половинката си, че ви е скалпирал.

5.       Дългият избор на аутфит

Ако половинката ви чака за вечеря, а вие сменяте 10-та рокля, не очаквайте да е удовлетворен. Имайте авансово набелязани тоалети, подобаващи за всеки мотив, и просто облечете един от тях, в случай че не желаете да съсипете вечерта.

6.       Изкуствените мигли
Премахнете бързо и елементарно петната от грим и лак за нокти
Истински призрачен сън може да се окаже премахването на петната от грима или още по-ужасното - петна от лак за нокти! В тези случаи даже е нев...

И тук важи правилото като за косата – в случай че са професионално сложени, на снопчета, неразличими от естествените и не прекалявате, всичко е наред. Ако върху клепачите ви има козина, която пречи да се види цветът на очите ви или ви пречи да гледате, то не очаквайте мъжа до вас да е удовлетворен.

7.       Бръсната част на главата

Асиметричните прически, които са обичани на някои дами и включват част от косата, обръсната до голо, е безспорен атифаворит на господата. Късите коси също притеглят по-малко мъжете, както и прекомерно стилизираните. Мека, естествена, дълга, ароматна – такава е желаната коса.

 

 
5 утринни правила за съвършена визия
От сутринта зависи от по какъв начин ще мине целият ви ден. Ако желаете да се насладите на външния си тип и да заредите силата си за целия ден,...

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР