Много остър и критичен пост относно поведението на кандидат-кмета Антон

...
Много остър и критичен пост относно поведението на кандидат-кмета Антон
Коментари Харесай

Генерал Шивиков: Хекимян не бива да се оплаква от нападки

Много изострен и сериозен пост по отношение на държанието на кандидат-кмета Антон Хекимян, повдигнат от ГЕРБ, написа някогашният боен военачалник Шивиков.

Ето какво написа той:

“Чета, че Хекимян се жалва от нападките по негов адрес и изключително е обезпокоен, че го подлагат на критика сътрудници публицисти, даже е гневен. След като не си удовлетворен оплачи се на арменския поп! Антоне. Замислил ли се най-малко един път, че над 70% от хората са гневни от бруталната агитация, която се лее от доскорошнатата ти телевизия, по отношение на едностранчивото и манипулативно отразяване на протичащото се у нас и по света? Убеден съм, че въобще не ти е минавало през мозъка, въпреки всичко големите заплати би трябвало да се заслужат. Ти и сътрудниците ти от bTV сте въплъщение на най-висша демонстрация на слугинаж и в този момент ще усетиш националната обич. Все отново поисквам ти триумф, а на балотажа да подкрепиш Ваня Григорова! Поне за малко бъди мъж! Обърнах се на Ти, тъй като се познаваме.

По-рано през днешния ден Хекимян съобщи предн Българска национална телевизия, че внушенията към него са обидни за цялата журналистическа колегия.

“Защото всеки един сътрудник може да удостовери, че съм работил професионално и съм спазвал всички журналистически стандарти. Единственото, което ме смущава, е че публицисти атакуват публицисти. Ако атакуват мен – нямам никакъв проблем с това ”, сподели той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР