Много остана недоизказано и неизяснено за отношенията между Кейт Мидълтън

...
Много остана недоизказано и неизяснено за отношенията между Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Къде се разминаха Меган и Кейт

Много остана премълчано и неизяснено за връзките сред Кейт Мидълтън и Меган Маркъл . Сега двете са на хиляди километри една от друга и като че ли към този момент нищо не ги свързва, с изключение на фактът, че са дами на двамата братя.

Темата за връзката посред им обаче продължава да вълнува всички и догатките към момента са от същински топли усеща до непоносима омраза. А нови обстоятелства за двете откриваме в биографичната книга Finding Freedom, която излезе на пазара преди дни.

Според създателите на книгата, Мидълтън още от началото е била изцяло наясно, че двете с Маркъл нямат доста общо между тях - като се изключи че живеят в двореца Кенсингтън да вземем за пример. Меган също по този начин бързо се е примирила с обстоятелството, че с Кейт няма по какъв начин да си станат най-хубави приятелки.
 Снимка 493164

Отношенията сред двете не търпят необикновен напредък от момента, в който някогашната актриса е показана като публична половинка на принц Хари до този, в който двамата вземат решение да изоставен кралския двор. И създателите са безапелационни, че двете в никакъв случай не са били във война.

Въпреки това, има нещо необичайно във връзката им и то е, че Меган е имала прекомерно огромни упования към Кейт . И те са подбудени най-много и от упованията на другите, че врялата и кипяла херцогиня на Кеймбридж ще образова и ще оказва помощ на своята нова другарка, предава Marie Claire.
 Принц Хари, Меган Маркъл и тайният им холивудски план
Хари, Меган и тайният им холивудски план

Предстоят изненади

А истината е била, че Мидълтън има задоволително задължения около трите си деца и кралските каузи, че не е имала особена опция да отдели предстоящото внимание на Маркъл. Това обаче не трябва да се приема като преднамерено отношение или терзание да не я засенчи. Просто Меган е приела всичко прекомерно персонално...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР