Много обичате да прекъсвате хората на най-важното място, тази забележка

...
Много обичате да прекъсвате хората на най-важното място, тази забележка
Коментари Харесай

Виктор Николаев изнерви генерал Атанасов и той го поряза

Много обичате да прекъсвате хората на най-важното място, тази забележка направи водачът на ДСБ ген. Атанас Атанасов на водещия на Нова телевизия Виктор Николаев при гостуването си в студиото тази заран. Политикът се изнерви, тъй като журналистът се опита да му зададе различен въпрос, до момента в който той обясняваше за намесата на Русия в енергетиката ни.

„ Добре... Кажете! ”, помири се Николаев, който явно не търсеше опълчване с госта. Напрежението сред двамата обаче припламна още няколко пъти в диалога, в който Атанасов искаше да каже позицията си, не толкоз да дава отговор на въпросите на водещите. По тематиката правосъдната промяна, която също беше наранена в изявлението, водачът на ДСБ съобщи, че в Народното събрание се оформя „ обединението на конституционнен бойкот ”.

Последва въпрос на Виктор Николаев, дали ръководещите биха употребявали депутатите на Движение за права и свободи, с цел да реализиран промени в Конституцията. Атанасов още веднъж реагира остро на въпроса: „ Какво значи да ги използваме? Те не са крепостни селяни! ”, отвърна водачът на ДСБ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР