Много обичан и вече превърнал се в неизменна част от

...
Много обичан и вече превърнал се в неизменна част от
Коментари Харесай

Биг Бенд парад тази вечер, от 17 часа на площад Възраждане в Габрово

Много обичан и към този момент трансформирал се в неизменима част от празниците на Габрово, в навечерието на Карнавал Габрово, за 24 следващ път ще се организира Биг Бенд церемониал.

Шест са гостуващите оркестри, които ще се изявят на огромната сцена на площад „ Възраждане “ в чест на КАРНАВАЛ ГАБРОВО, който тази година става на 100+ ГОДИНИ. Към тях, несъмнено, прибавяме и домакините от Оркестър „ Габрово “ с диригент Николай Венков. Самият той споделя, че е основател на първия Биг Бенд церемониал, който се организира през 2000 година и по този начин до през днешния ден, а задачата му е да събере оркестрите в началото от градовете Ловеч, Велико Търново, Ботевград, да гостуват на ротационен принцип и по този начин да вършат празниците на градовете си по-интересни, пъстри и да носят още повече въодушевление. Днес към тях се причисляват и духовите оркестри от Плевен, Русе и Търговище. Карнавалната сцена разрешава да няма ограничавания на създателите и изпълнителите, по тази причина и всички участници в Биг Бенд парада сами избират програмата, с която ще се изявят.

Очаква ни невероятна петъчна вечер. Вярваме, че и времето ще е с нас, а в задатък може да издадем, че домакините от Оркестър „ Габрово “ в чест на 100+ - годишнината на Карнавала ще извършват единствено българска сцена.

Заповядайте на 19 май, от 17:00 ч на площад „ Възраждане “!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР