Много обичам този празник и винаги се събирам с приятели,

...
Много обичам този празник и винаги се събирам с приятели,
Коментари Харесай

Случи Се! Точно Преди Гергьовден Георги Милчев - Годжи Взе Решението И Заряза

„ Много обичам този празник и постоянно се групирам с другари, със фамилията си и го означаваме както си му е редът – с агне “, споделя певицата. Тази година тя ще чества с почитателите си на присъединяване.

Годжи също ще посрещне празника на работа. Бас китаристът на „ Ку-Ку Бенд “ има присъединяване на фестивала „ Банкя мези “. „ През деня обаче ще почерпя екипа. Това ми е традиция от доста години. Взимам агне, готвим го и го нося да се почерпим с сътрудниците “, споделя Георги Милчев.

Барбито на фолка Гергана ще чества имения си ден в манастира „ Св. Георги “ в родното си село Говедарци. По традиция на този ден тя събира цялата си фамилия, в която има още двама именника – татко й, както и брачният партньор на сестра й. Празничният обяд е на поляната до манастирския комплекс.

Имен ден чества и огромният наследник на Кали – Георги. Тя разкрива, че месецът ще е изпълнен с редица позитивни страсти за фамилията, тъй като ги чакат два рождени дни и бал.

„ В последно време именникът избира да се събере с приятелите си и да означи праника без агнешко на масата “, споделя изпълнителката. Синоптичката Гергана Малкоданска посреща именния си ден в Кан. На 6 май е роден и мъжът до хубавицата – Александър.

„ С годините привикнах преди всичко да честваме неговия рожден ден. Съдба и празник за нашето семейство “, споделя Гери. Джино Бианкалана, чието същинско име е Георги Ташев, ще посрещне празника в България. „ Тук съм си. Скоро ще разтварям ресторант. Именно там ще събера другари за празника. Да видят и да си кажат мнението, преди формалното разкриване “, показа първо пред „ Телеграф “ Джино.

Писателката, радиоводеща и певица Гери Турийска споделя, че чества Гергьоден с другари. „ Следват танци, ядене и пийване до зори. Тази година съм решила да отбележа празника по-различно. Ще го прекарам със фамилията си в Гърция “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР