Много ни се иска да бяхме видели Jurassic World: Dominion

...
Много ни се иска да бяхме видели Jurassic World: Dominion
Коментари Харесай

Добре дошли в Джурасик свят

Много ни се желае да бяхме видели Jurassic World: Dominion през юни тази година, само че поради пандемията премиерата беше отсрочена с цяла една година.
 Jurassic World: Dominion, постер на кино лентата и отлагането му с една година
Пандемията отнесе и динозаврите

Jurassic World: Dominion е с нова премиерна дата

И по този начин по кината би трябвало да се завърти (ако нещо още веднъж не се обърка, схваща се) през юни следващата година. Дотогава има ужасно доста време и почтено казано не чакахме да забележим тийзър, камо ли филмов откъс до края на тази година.

Но от Universal ни изненадаха в действителност доста прелестно, пускайки нещо още по-неочаквано - петминутен клип от началото на самия филм. Първите няколко минути демонстрират подиуми от живота на динозаврите преди 65 милиона години, когато са властвали над Земята.

След това обаче внезапно се прехвърляме в наши дни, където виждаме по какъв начин един тиранозавър рекс бяга, преследван от хеликоптер, в който се намира Оуен Грейди (Крис Прат), опитващ се да го упои.
 Брайс Далас Хауърд, Jurassic World: Dominion и синините, които актрисата има
Какво се е случило с Брайс Далас Хауърд

Професията изисква жертви

Jurassic World: Dominion би трябвало да ни покаже какво тъкмо се случва след събитията в " Джурасик свят: Рухналото кралство " и какви ще са следствията от обстоятелството, че значително динозаври са към този момент на независимост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР