Много неща видях и се наслушах от това последното правителство.

...
Много неща видях и се наслушах от това последното правителство.
Коментари Харесай

Васко Кръпката: Стана ми кеф, че гонят руски дипломати

" Много неща видях и се наслушах от това последното държавно управление. Ще си призная с ръка на сърцето - стана ми кеф от тази вест, че гонят съветски дипломати. Но до момента в който не видя, няма да допускам ". Това сподели пред " България Днес " емблемата на свободата - блусарят Васко Кръпката. Самият той неколкократно е заявявал своята позиция, че би трябвало да се дистанцираме от " левите " сили, само че дейностите на " Продължаваме промяната " съгласно него не постоянно кореспондират с думите им.

" Колко е хубаво, цялостен аероплан с съветски дипломати - шпиони. И фамилиите им ще би трябвало да изоставен до неделя. Добър ход на Кирил Петков, това мога да кажа ", показа журналистът Найо Тицин, който дружно със брачната половинка си - оперната прима Александрина Пендачанска, считат, че единственият, който може да донесе смяната у нас, е точно Кирил Петков и хората с него.

На същото мнение е и актрисата Яна Маринова. " Браво на Кирил Петков! ", изрично застана зад премиера ни хубавицата.

На противоположното мнение е композиторът и мъж на Мая Нешкова - Кирил Икономов.

" Категорично срещу съм изгонването на толкоз доста хора съветски дипломати. Ние сме едни пинчери в полето на международната политика, дребосъци, къде сме тръгнали да лаем! Какво неприятно сме видели ние от Русия, единствено положително. И в случай че може да се поправя това деяние на Кирил Петков, въпреки всичко до неделя има време, нека рационалните сили надделеят и се анулира тази заповед. Това е полуда! Не граничи с никакви дипломатически връзки ", счита композиторът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР