Много неща успяхме да свършим през последните четири години в

...
Много неща успяхме да свършим през последните четири години в
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на район ``Овча купел``: Много неща успяхме да свършим през последните 4 г.

Много неща успяхме да свършим през последните четири години в регион "Овча купел ". Това съобщи в студиото на Izbori.bg Христина Семерджиева, претендент за кмет на региона от Политическа партия ГЕРБ.

Голямо достижение е работата ни по построяването на канализацията в региона, както и ремонтирането на знаковите бул. "Линкълн ", ул. "Монтевидео " и ул. "Боряна ", добави тя.

Като огромен триумф Семерджиева дефинира и построяването на третата метролиния.

,,Благодарение на нея доста от перничани ще се придвижват до спирката на метрото. Така че ще се решат проблемите със тапите и ще се усъвършенства качеството на въздуха. Паралелно с метрото ще се пуснат и дребни електробусчета. Това е пилотен план, който ще започва точно за първи път от "Овча купел'', сподели тя.

,,Най-голямото предизвикателство е да успееш да балансираш всички неща, да се справяш с компликациите. Човек може да бърка, само че когато се направи равносметката и хората са удовлетворени, се чувстваш добре'', призна тя.

Семерджиева съобщи, че огромна част от вътрешнокварталните улици към този момент са в положително положение.

,,Когато станах кмет, огромна част от кварталите бяха без улици. Да, има още доста какво да се прави'', съобщи още претендентът за кмет.

Относно центъра за бежанци в региона тя уточни, че се надява да няма нова мигрантска вълна и увери, че хората от региона са извънредно спокойни.

,,Ние към този момент можем да се оправим, в случай че има проблеми. Бяхме доста комплицирани първоначално, само че към този момент се научихме'', сподели Семерджиева.

Във връзка с местата в детските градини и ясли претендентът за областен кмет призна, че и в "Овча купел " проблеми има и те не са задоволителни за всички деца. В момента се строи една градина с яслени групи и огромен кухненски блок и се планува строителството на втора в кв. "Бояна ".

,,Лошото е, че има взрив на строителството в региона и не може администрацията да реагира толкоз бързо и да обезпечи места за всички дечица в градини и ясли'', добави претендентът за кмет.

Иначе тя разкри, че има недоволни жители от появяването на ново строителство, само че изясни, че в този момент се работи по смяна на Подробен устройствен план на региона и доста неща ще се трансформират - ще има доста нови зелени площи, черква, учебно заведение.

Семерджиева призна, че проблеми с паркирането има и в "Овча купел ". По думите ѝ покупателната дарба на популацията се е нараснало и всеобщо към този момент едно семейство има повече от една кола.

На въпрос за какво би трябвало да бъде определена за нов мандат Христина Семерджиева съобщи, че обещанията, които дава тя и екипът ѝ постоянно са се изпълнявали и демонстрират, че се оправят с провокациите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР