Много неща са решаващи, но най-важен е характерът, който проявихме

...
Много неща са решаващи, но най-важен е характерът, който проявихме
Коментари Харесай

Петев: Тази титла с Лудогорец ми е най-трудна, другата крачка е Шампионска лига

" Много неща са решаващи, само че най-съществен е характерът, който проявихме в доста от мачовете. От първия ден, когато пристигнах, тимът не бе в най-хубавото си положение, само че много поработихме и физически, и тактически, само че най-важно психически.

Защото Лудогорец изоставаше с четири точки и трябваше в придвижване да се подобряваме във всички аспекти. Най-голямата заслуга е на играчите. Всеки ден виждах, че те желаят да се усъвършенстват и изцяло, за мен, справедливо спечелихме 12-а шампионска купа ". Това съобщи треньорът на Лудогорец Ивайлов Петев пред Българска национална телевизия, откакто " орлите " завоюваха 12-та поредна купа на България.
 Лудогорец получава 8 млн. евро за Игор Тиаго
Лудогорец получава 8 млн. евро за Игор Тиаго

Бразилецът към този момент е в Белгия

" Преди месец споделих, че при мен нещата се случват мъчно, това е моята орис, само че в такива моменти човек се усъвършенства и учи нещо ново. Да, не е елементарно, само че аз постоянно стигам до края. Всеки един клуб, който съм водил съм съумял да извърша задачата, която съм имал в избрания клуб. Тази купа ми беше най-трудна.

Първата е най-сладка и най-ценна, само че най-трудна беше тази. Постигнахме я посредством единствено на играчите. Винаги съм почтен с играчите и при мен разпоредбите се съблюдават. На базата на това нещо мисля, че и в някои моменти Господ ни оказа помощ ", сподели още Петев.

" Шампионската лига е другата крачка, която стои пред нас. Имаме още доста работа. Естествено, резултатите са най-важни. Трябва да играем добре, само че прагматизмът във футбола е най-съществен, тъй като точките и головете вършат разликата във футбола ", добави той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР