Много неща могат да се случат с тялото, когато хората

...
Много неща могат да се случат с тялото, когато хората
Коментари Харесай

Липсата на достатъчно секс може да доведе до здравословни проблеми

Много неща могат да се случат с тялото, когато хората се лишават от постоянни интимни милувки, написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на интернационалните изследвания.

Британско проучване демонстрира, че хората се разгорещяват сред чаршафите приблизително 5778 пъти през живота си. Някои човеци обаче не могат да се похвалят с сходна полова интензивност, което може да докара до неподходящи последици.

Половата " суша " не е нещо извънредно, само че е значимо да се разбере какво може да аргументи на тялото.

Какво може да се случи, в случай че половият ви живот е неточен?

Неблагоприятно влияние върху мозъка. Редовният секс може да ви направи по-умни с напредването на възрастта. Две изследвания - на университетите на Оксфорд и Ковънтри, демонстрират, че индивидите, които вършат повече секс, се показват по-добре на проби. Друго проучване с плъхове на междинна възраст е открило, че половият акт подтиква производството на нови мозъчни кафези.

Затруднена стимулация. Освен загубата на навлажняване, женското тяло може да реагира отрицателно на дефицита на секс. Продължителното полово самоограничение може да докара до проблеми с възбудата или приемането на оргазъм.-->

Повече стрес. Вероятно всекидневието ви е белязано от стрес, само че против него има прелестно противопоставяне - постоянният секс. Проучване от 2005 година демонстрира, че същинският сексуален акт е надалеч по-ефективен от самозадоволяването. Сексът покачва равнищата на ендорфините и окситоцина, които могат да понижат резултатите на стресовия хормон кортизол.

Затруднена ерекция. Мъжете, които не се разгорещяват постоянно сред чаршафите, могат да навредят на половия си живот в бъдеще. Американско изследване демонстрира, че представители на мощния пол, чиито съкровен живот е в " суша ", по-често развиват еректилна дисфункция.

Отслабена имунна система. Сексът обезпечава мощен тласък на имунната система. По време на сексуален акт се създава IgA (имуноглобулин А) - антитяло, което оказва помощ в битката против редица болести.

Повишен риск от сърдечносъдови болести. Проучване е открило, че за мъжете, които вършат секс два пъти седмично, рискът от задръстване на артериите понижава на половина спрямо тези, които се отдават на интимни милувки единствено един път в седмицата. Смята се, че представителите на мощния пол, които практикуват постоянен секс, имат по-добро кръвообращение и по-здрави кръвоносни съдове. Това обаче не постоянно е годно за дамите, защото тяхната възбуденост не зависи в такава степен от положителното кръвообращение.

Влошаване на болките по време на цикъл. Сексът по време на месечния цикъл може да облекчи менструалните крампи при дами, които страдат от мощни болки.

По-слабо навлажняване. Ако дамата е в интервал на полова " суша ", след това вагината й може да не се овлажнява вярно. Смята се, че повода за това е в дефицита на хормона естроген.

Повишен риск от рак на простатата. Според проучване, направено в Съединени американски щати, за мъжете, които еякулират 21 или повече пъти годишно, рискът от развиване на злокачествено заболяване на простата е с 33 % по-нисък.

В реалност порното не оказва помощ. Мъжете в края на тийнейджърските си години и началото на 20-те могат да се сблъскат със същите проблеми като тези на междинна възраст, в случай че постоянно гледат порно. Експертите изясняват, че прекаляването с сходни клипове и филми прави представителите на мощния пол по-нечувствителни и покачва вероятността по-трудно да се възбуждат в спалнята.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР