Много несериозно е предложението за министър-председател на Има такъв народ

...
Много несериозно е предложението за министър-председател на Има такъв народ
Коментари Харесай

Сандов от ДБ: Има несериозност в действията на ИТН, Трифонов да се появи публично

Много несериозно е предлагането за министър-председател на " ИТН " , още повече при изискване, че партията, която го прави, има едвам ¼ от депутатските места в Народното събрание, разяснява пред БТВ депутатът от обединението " Демократична България " Борислав Сандов .

" Надявам се , че съставът на кабинета и името на Пламен Николов ще бъде обект на диалози, а не на раздумки ", акцентира Сандов.

Въпреки възмущението си обаче от " Демократична България " оставали доброжелателни и желаят да поддържат " кабинет на смяната ". Нужни били обаче гаранции, че кабинетът на Има Такъв Народ ще бъде точно подобен .

" Не е съществено ръководителят на Има Такъв Народ да не се е срещал с ръководителите на партиите, с които води договаряния . Слави Трифонов , като ръководител на тази групировка и главен генератор на вота , би трябвало - било малкия екран си, било някъде другаде, и да се включи в тези договаряния. В момента ние не знаем кой взима решенията ", изясни Сандов.

" Всичко останало е неуместно. Абсурдно е да разбираме името на премиера по време на връчването на мандата . Абсурдно е да нямаме подробна стратегия, под която да се разпишат представителите на тази партия. Абсурдно е ръководителят на тази партия да не влиза в договаряния с ръководителите на другите партии ", добави той.

" Не можем да се подпишем на бял лист " - като главен мотив за настояването на " Демократична България " за съставянето на съответно съглашение с Има Такъв Народ посочи Сандов.
 Христо Иванов не хвана
Христо Иванов не хвана " топката " на Тошко Йорданов

Демократична България няма да разреши да е смокинов лист, желае яснота
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР